Cine sunt?

Distribuie:

Sunt Chris Oliver, iar tu ai ajuns aici, să mă cunoști, pentru că am ales sa fiu eu și să arăt tuturor cine sunt, ce simt, ce gandesc și mai ales ce vreau!

Te întrebi probabil de ce mă cheamă așa și dacă nu cumva sunt cetățean străin? Nu, nu sunt! Sunt născut în România iar numele meu real este Bogdan Giuglea. Știu, te întrebi de ce totuși am ales sa fiu Chris Oliver. Nu eu am ales, ci oamenii cu prejudecați au ales în locul meu. Oamenii care cred că dacă ești un bărbat sensibil, esti slab, ori ai altă orientare sexuală, sau că ești prost ori nebun. Nu sunt niciuna dintre cele enumerate, sunt un om la fel ca oricare altul, însa comparativ cu ceilalți eu am ales să nu ma mai prefac.

Traim intr-o lumea a măstilor. Sunt mai multe măsti decât chipuri în lumea asta. Oamenii nu își găsesc fericirea tocmai din cauza că nu sunt ei înșiși. Îți dau un exemplu: dacă tu esti leu și îmbraci costum de căprioară, te aștepți să te iubeasca ceilalți lei?

Exista o chimie între oameni. Suntem făcuti să atragem lângă noi oamenii care ni se potrivesc. Dar cum să faci asta daca tu nu ești tu? L-am creat pe Chris Oliver pentru că îmi doream să fiu eu măcar în mediul virtual dacă realitatea nu îmi permitea. Să fii sensibil și să ai o gandire profundă, în lumea reală se traduce în slăbiciune, mai pe românește: ești luat de prost!

Nu avem puterea să schimbăm lumea. Ar fi o nebunie să încercăm să o facem, însă putem crea un univers al nostru, alegând să fim înconjurați de oameni ca noi. Eu asta am făcut. Am creat în jurul lui Chris Oliver, o comunitate de oameni care gândesc și simt la fel, și nu sunt deloc putini; cam 640.000 de suflete. De ce Chris Oliver? Pentru că reprezinta o parte din familia mea, sunt numele a celor doi frați ai mei. Pentru că mi-am transformat blogul într-o lume a povestilor nespuse, voi reveni într-un articol viitor și cu povestea mea.

Ramâneți aproape!

Distribuie: