Cum să îți dai seama că nu își dorește ceva serios, ci doar o aventură…

Distribuie:

Cum iti poti da seama ca nu isi doreste o relatie serioasa sau ca vrea doar o aventura? Specialistii Elite Daily sustin ca exista 3 semne dupa care stii inca de la prima intalnire daca el nu cauta o partenera stabila.

3 semne ca el nu isi doreste o relatie serioasa

Daca nu isi tine mainile acasa vrea doar o aventura

Daca barbatul cu care esti la o intalnire te atinge neincetat acesta este un indicator important al faptului ca isi doreste sa faca sex si atat. Nu ne referim la atingerile delicate, romantice, ci la acelea de care nu mai stii cum sa scapi.

Faptului ca vrea sa iti faca masaj, sa te atinga, sa te tina de mana, i se adauga conversatia centrata doar pe cat de mult isi doreste sa scapati de haine. Daca doar iti face avansuri, este interesat doar de satisfactia fizica. Nu isi doreste o relatie serioasa.

Nu isi doreste o relatie serioasa daca nu incearca sa te cunoasca mai bine

Barbatul cu care esti la intalnire nu cauta partenera stabila, ci vrea doar o aventura daca nu ti-a adresat nici macar o intrebare despre gusturile si placerile tale.

Daca de fiecare data cand tu vorbesti despre hobby-urile tale, ochii lui nu se intersecteaza cu ai tai, ba mai mult, cauta alte “puncte de atractie”, nu este interesat sa te cunoasca mai departe de o partida sexuala. Specialistii spun ca barbatii interesati de o relatie serioasa vor sa isi cunoasca cat mai bine potentiala partenera.

Daca iti spune “te iubesc” de la prima intalnire romantica nu cauta partenera stabila

Sigur ca dragostea la prima vedere suna atat de romantic! Insa, daca el iti spune inca de la prima intalnire ca te iubeste, vrea doar sa te impresioneze (a se citi manipuleze). Iti spune ca veti fi impreuna pe vecie? Cauta iesirea cat poti de repede!

Cel mai bine, ca sa iti dai seama cand el nu isi doreste o relatie serioasa este sa il confrunti inca de la inceput. Macar asa nu iti pierzi timpul degeaba cu un barbat care vrea doar o aventura.

Foto: Men’s Fitness

Distribuie:
loading...