Dragostea înseamnă înțelegere, tandrețe și în primul rând încredere…

Distribuie:

Probabil că nu mulți pot înțelege ce experiență cutremurătoare este să iubești cumplit un om aflat la capătul celălalt al pămantului. E un adevărat calvar!

Astăzi, vă voi povesti despre plusurile unei astfel de iubiri, care s-a dovedit a fi mult mai puternică decât iubirile tuturor apropiaților mei.

Nu fiți geloase!

Gelozia omoară relația. Trebuie să ai pur și simplu încredre în omul iubit.

Nu tineți cont de părerile celor din jur!

Nu ascultati de nimeni, dacă aveti incredere in omul pe care il iubiti!

Așteptați cu nerăbdare orice întâlnire cu acesta

Aceste emoții nu le poate incerca decât cineva care are o relatie cu o persoană aflată la mari depărtări! Și, credeti-mă, e fabulos să ai, din timp în timp, astfel de trăiri!

Să pretuiți omul nu numai pentru cadourile pe care vi le face!

Dragostea reprezintă ceva mai mult decât daruri și cuvinte de recunoștință.

Dragostea nu înseamnă critici și certuri. Dragostea înseamnă înțelegere, tandrețe și în primul rand, încredere. Încercați să vă iubiți partenerul pentru ceva anume, ci pur și simplu, altfel nu veți reuși să simțiți gustul fericirii iar relația voastră se va sfârși repede.

Prețuiți fiecare clipă petrecută împreună

Da, însăși distanța dintre voi vă permite să prețuiți sută la sută timpul petrecut împreună. De regulă, când trăiești alaturi de cel pe care-l iubești, ajungi să nu prețuiești timpul petrecut cu acesta. Pe când, în cazul relațiilor la distanță, acest lucru se întamplă, fiindcă știi că peste câteva zile sau chiar ore vă veți despărți din nou, cine știe până când.

Un mic calcul concluziv

Distanța vă va ajuta să înțelegeți ce loc ocupă în sufletul vostru bărbatul respectiv. Și tot distanța vă va permite să analizati bine situația și să vedeți dacă chiar aveți nevoie de așa ceva. În rest, valorificați la maxim fiecare clipă petrecută alături de omul iubit și veți înțelege că, de fapt, sunteți cea mai fericită femeie din lume!

Sursa: healthandsoul.ru

Foto: Doctissimo

Distribuie:
loading...