Întâlnirile din ziua de azi. Nimic nu mai e cum a fost odată…

Distribuie:

Daca vorbim despre intalnirile din ziua de azi, nu putem afirma ca este vina cuiva pentru tot ceea ce se intampla. Oamenii sunt diferiti si actioneaza diferit, ceea ce inseamna ca totul se poate complica atunci cand vine vorba de relatii, relateaza wallstreetinsanity.com.

Lucruri gresite la intalnirile din ziua de azi

1. Facebook

Facebook a devenit o modalitate foarte buna de a cunoaste persoane noi, este destul de simplu sa interactionezi cu cineva prin intermediul acestei retele de socializare. Poti sa trimiti mesaje, sa postezi diferite poze sau sa planifici un eveniment. Cu toate acestea, desi ar trebui sa fie destul de usor sa iti creezi viata pe care ti-o doresti, Facebook te poate face sa creezi o imagine gresita despre tine. Sunt sanse destul de mari sa transmiti unele mesaje care nu se potrivesc cu realitatea, asa ca te vei confrunta cu cateva situatii mai putin placute.

2. Site-urile de intalniri

Daca in trecut site-urile pentru intalniri erau la mare cautare si puteau fi o buna modalitate pentru a cunoaste pe cineva, acestea nu mai au o rata de succes la fel de mare si este posibil sa ai parte de unele dezamagiri. Putine persoane isi mai cauta dragostea prin intermediul acestor site-uri, asa ca este posibil sa ai parte de dezamagiri.

3. Tinder

Tinder este o aplicatie destul de controversata, dar utilizata de foarte multe persoane. Aceasta aplicatie iti ofera posibilitatea sa alegi persoanele pe care le crezi potrivite pentru a iesi la o intalnire, insa sunt sanse destul de mari sa intalnesti barbati care au cosmetizat realitatea.

4. Intalnirile nu mai sunt la fel de frumoase

Site-urile de socializare si aplicatiile pentru intalniri iti ofera posibilitatea sa afli foarte multe informatii despre o persoana, ceea ce inseamna ca intalnirile din ziua de azi nu mai au acelasi grad de surpriza. Foarte multe persoane considera ca nu mai ai nevoie de intalniri pentru a se cunoaste mai bine si au tendinta sa treaca direct la fapte.

5. Nu mai sunt locuri unde poti cunoaste persoane noi

Totul era mult mai simplu in trecut, aveai sanse destul de mari sa intalnesti pe cineva intr-o biblioteca, in oras, la restaurant sau in parc. Viata omului contemporan, insa, este ocupata, din ce in ce mai mult, de activitati profesionale si, cu cat aloca pentru cariera mai mult timp, cu atat se reduc momentele de relaxare, cand pot cunoaste un potential partener. Parintii nostri terminau seriviul la ora 16. Noi… dupa 18!

6. Totul este destul de costisitor

Sa iesi la intalniri constant poate fi dificil pentru buzunarul tau! In plus, in ziua de azi, foarte multe persoane se plictisesc destul de repede si sunt in cautarea unor noi aventuri, ceea ce inseamna ca s-au dus vremurile in care plimbarile romantice prin parc erau interesante si captivante.

7. Sunt sanse destul de mici sa intalnesti persoana potrivita atunci cand iesi in club

Tot mai multi barbati au tendinta sa fuga de relatii serioase, iar sansele sa intalnesti persoana potrivita atunci cand iesi in club sunt destul de mici. Daca vrei o relatie stabila, cel mai bine este sa cunosti pe cineva prin intermediul prietenilor.

8. Scepticismul este la putere

Foarte multe persoane vorbesc despre dragoste, viata sentimentala, casatorie si copii, insa scepticismul este la putere in ziua de azi! Exista o tendinta generala de a refuza angajamente, persoane sau situatii si de a profita de oportunitatile de moment. Tot mai multe persoane tind sa creada ca dragostea nu mai e ce a fost, asa ca sunt destul de sceptice atunci cand vine vorba de o relatie serioasa.

Foto: Video Blocks

Distribuie:
loading...