POVESTEA TA: Vocea ta era atât de calda, pentru mine a rămas încă cea mai frumoasa melodie

Distribuie:

Pentru că totul se întâmplă cu un motiv. Ne naștem fără să vrem, întâlnim oameni fără să vrem, dar ceea ce contează este că totul ne aduce ceva.

Te-am întâlnit prima dată când aveam 6 ani. Acel băiețel l-am revăzut 2 ani mai târziu în școala primară. Nu erai prea cuminte, dar nu asta te făcea remarcat. Îmi plăcea foarte mult să te ascult cântând la serbările școlare. Trebuie să recunosc că aveai cea mai frumoasa voce. Apoi a urmat școala generală. Abia atunci am început să vorbim, să ne cunoaștem mai bine.

Intr-o zi, ne-am găsit întâmplător în parculetul din comuna. Atunci m-am simțit protejată pentru prima dată în preajma ta. Te-ai pus în fata mea când un copil a aruncat cu un bat spre mine. Aveam o prietena comuna; verișoara ta. Am văzut prima data, alături de voi, primul film de dragoste. Eram doar doi copii pe atunci. Îmi amintesc ca atunci ai stat cu capul sprijinit de genunchii mei. Eu nu aveam telefon pe atunci dar sunai pe numărul verișoarei mele și vorbeam. Și atunci, simțeam la fel. Când te auzeam, începeam să tremur pe dinăuntru și nu puteam să mai spun prea multe. Simteam ca și cum inima pulsează sentimentele în fiecare simt din corp, către cel mai mic atom. Îmi cantai la telefon… Vocea ta era atât de calda, pentru mine a rămas încă cea mai frumoasa melodie.

Deși terminasei clasa a 8-a, te vedeam dess. Ai venit într-o zi de marți și mi-ai trimis bani să-mi iau ceva dulce, spunându-i prietenei mele ca mi i-au trimis părinții…  Poate ca pe atunci erau singurii pe care ii aveai…

Ne-am întâlnit întâmplător în timp ce făceam o plimbare și ai vrut să-mi oferi MP3-ul tău sa ascult muzica. Seara unui vacanțe de vara, regăsea toți copiii în fata casei mele. Atunci am jucat hoții și vardiștii, m-ai ținut prima data de mână și m-ai sărutat pe frunte.

Un an mai târziu ne găsea împreună, îmbrățișați în ploaie. Ne vedeam des și stăteam îmbrățișați pe banca din fața casei. Priveam cerul și ascultam liniștiți melodia ,,You sang to me”.

Ne-am despărțit după puțin timp, probabil din cauza indiferenței mele. Nu știam sa-ti arăt ce mult însemni pentru mine, de fapt nu credeam că era timpul ,,pentru noi”.  Ne-am mai reîntâlnit de atunci. Ne-am mai ținut de mână, ne-am mai îmbrățișat. Au trecut 5 luni de când ne-am văzut ultima dată.

Într-o seară de vară am mers la pizza. Mi-ai oferit o floare pe care o luasei din incinta pizzeriei. Am privit peștișorii din acvariu, m-ai învățat sa conduc pentru prima dată când ne-am întors. Eram foarte speriata când am pus mâna pe volan dar faptul că tu aveai încredere mi-ai redat liniștea. În timp ce ai condus m-ai ținut de mână. A doua zi am mers împreuna la cumpărături.

Trebuia sa pleci din tara dar ai spus ca vei trece să-ți iei ramas-bun de la mine. Atunci mi-ai spus “ne revedem curând”.

Te-am așteptat doar ca am aflat că plecasei la o mătușa la Ploiești, de unde aveai să pleci în Germania. Stiam că nu o sa te întorci să mă revezi, așa că am venit eu să-ți spun “drum bun și ai grija de tine”. Doar ca acolo erai cu prietena ta și nu pot să spun că glasul geloziei nu spunea ceva, doar că glasul iubirii era mai puternic. M-am bucurat ca erai fericit cu ea. Deși îmi cheltuisem toate economiile să vin să te vad, nu mi-a părut rău. Totul se întâmpla asa cum trebuie sa fie. Nu mi-aș fi dorit sa fi fost altfel.

Încă mai merg în locurile în care mergeam amândoi, încă mai privesc cerul vara în timp ce telefonul îmi fredonează ,,You sang to me” dar nu pentru că îmi bate trecutul la ușă, ci pentru ca tu nu faci parte din trecut, faci parte din viata mea.

Nu exista un timp pentru “noi”. Tu ești și vei fi în inima mea indiferent cât de mult trec prin viața.

De la tine am învățat să sper, să lupt. Cu ajutorul tău am găsit scopul meu ca om pe acest pământ. Iubirea pentru tine, iubirea față de viața, față de semeni, toate astea însemnând “iubirea fata de Dumnezeu”. Faptul ca am mers cu tine la biserică, că m-ai ținut strâns de mână, că acolo am descoperit sensul vieții cu adevărat, asta e cel mai frumos lucru, cea mai mare realizare.

Cele mai frumoase și inocente gesturi de dragoste, cele mai frumoase gânduri din fiecare zi, cele mai multe rugăciuni pe care le adresez lui Dumnezeu zilnic, cele mai multe griji care mi le fac, te au în centru pe tine. Tu ești idealul meu de a iubi, de a privi lumea asa cum ne-a învățat Creatorul.

Știu ca viața aceasta nu ne-a oferit prilejul să ne ținem prea mult de mână dar am totul pentru a fi fericită. Am speranța că ne vom revedea în noua împărăție a lui Dumnezeu, de aceea ma rog la fel de mult și pentru tine, așa cum o fac pentru mine. Astept viata în care nu va trebui să-mi mai fac griji pentru tine, viata în care o sa te vad fericit pentru că asta îmi doresc cel mai mult; aștept să “NE REVEDEM CURÂND, BETU”!!!

Poveste primită de la o cititoare.

Trimite-mi și povestea ta aici!

Distribuie:
loading...