5 lucruri pe care le fac bărbații după o despărțire (și femeile nu)…

Bărbat singur pe scaun

Te-ai despărțit și este firesc să treci printr-o fază mai ciudată și dificilă.

În acest caz, ne vom concentra pe bărbații care se confruntă cu despărțiri dureroase. Desigur, ei trăiesc despărțirea cu totul altfel decât femeile, fapt pentru care, de cele mai multe ori, sunt destul de greu de înțeles de mintea feminină.

Mai jos, sunt 5 lucruri pe care bărbații le fac după o despărțire și pe care o femeie nu le-ar face:

Ei nu supra-analizează lucrurile.

Pentru bărbați, faptele contează mai mult decât micile lacune din jurul lor. Pe scurt, vor afirma faptul despărțirii și apoi vor face altceva. Istoria a arătat că supraanalizarea problemelor emoționale, nu duce niciodată la ceva pozitiv. Dimpotrivă, atingi nebunia, cazi în depresie și ajungi să creezi o situație, în mintea ta tulbure, care nu este reală. Nu merită, prietene!

Ei nu își insultă prietenii.

Uite, adevărul este că femeilor le cam place să se consoleze reciproc. Ele nu se plictisesc de asta, nu o evită, ba chiar devine scopul lor să își asculte o prietenă si să o facă să se simtă mai bine.

Bărbații nu sunt așa. Bărbații nu obișnuiesc să se plângă, ci preferă să iasă și să se distreze. Aceasta este o constantă universală și o lege, care este respectată cu prioritate. Deci, tot ceea ce vor spune, sunt doar faptele curente, apoi vor vorbi despre meciul din ziua precedentă.

Ei beau… mult…

Ei pot râde până când vor ajunge să plângă și, în general, despărțirea nu le afectează deloc viața socială. Dar când își „îneacă” supărarea în alcool, atunci adevărul iese la suprafață.

Ei beau până când uită și când, în sfârșit, își dau seama că nu pot uita, beau mai mult. Este o mică fază a vieții lor, dar este foarte importantă. Pentru că indiferent de ceea ce spui, alcoolul te face să uiți, și să uiți…

Găsesc imediat un înlocuitor.

O femeie, ar putea să plângă trei luni, să se îngrașe pentru că mănâncă dulciuri și junk food în fiecare seară, și să uite sensul machiajului, însă bărbatul strălucește și asta este… Nu vreau să te dezamăgesc, dar el a găsit-o deja pe următoarea. Nu, nu vorbesc despre întâlniri, ci clar despre o relație de rebound (de revenire), așa că va face ce vrea și va uita de asta. Îmi pare rău!

Se uita la filme.

El poate urmări filme la cinematograf sau poate urmări de-acasă seriale online. Va deveni probabil o enciclopedie cinematografică mobilă. El va putea face predicții pentru nominalizările la Oscar. Dar, oare, va uita?

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook