5 motive pentru care ești deja o femeie completă…

5 motive pentru care ești deja o femeie completă...

Este foarte probabil ca tu, ca multe alte persoane, să-ți petreci jumătate din viață acordând prea multă atenție micilor imperfecțiuni și micilor defecte, aspirând să le corectezi și să devii o femeie completă.

Sunt oameni care pun capăt unei relații de dragoste și o așteaptă pe următoarea, pentru ca altcineva să le ofere tot ceea ce nu au. Cu alte cuvinte, se așteaptă ca următoarea relație să “umple” toate acele goluri pe care nimeni nu știe să le închidă pentru a asigura fericirea reală și autentică.

Multe persoane își petrec viața plângându-se de tot ceea ceea ce le lipsește, în loc să aprecieze ceea ce au deja, de ceea ce sunt și de ceea ce merită. Este necesar să-ți schimbi propria atitudine și să percepi multe dintre aceste detalii cotidiene într-un mod diferit.

În fiecare zi, trebuie să-ți amintești că ești o femeie completă, care nu are nevoie de nimeni care să-i spună cum să fie fericită sau să-i arate ceea ce știe deja: că poate realiza orice își dorește, că este curajoasă și frumoasă și că merită cele mai bune lucruri din viață.

În articolul de astăzi îți voi prezenta 5 motive care te vor ajuta să te convingi că ești deja o femeie completă:

1. Toate bătăliile sunt oportunități de învățare

Ești o femeie completă care știe deja multe despre viață. Treci prin momente dificile și situații complicate în care vezi ce este mai bun și mai rău în oameni. Fiecare experiență pe care o trăiești este o oportunitate valoroasă de învățare, care va fi întotdeauna utilă. Motivul este că dezamăgirile, precum și momentele fericite, ne învață.

Fiecare bătălie și fiecare ciclu de pace și prosperitate din viața ta, fac parte din povestea ta și trebuie să le prețuiești, pentru că ele creează ceea ce ești acum.

2. Nu-ți lipsește nimic din ceea ce nu poți găsi pe cont propriu

Când suntem foarte tineri, căutăm uneori fericirea ca și cum ar fi o creatură mitologică care trebuie găsită și prinsă. Dar lucrurile nu stau așa. Adevărul este că fericirea este creată din interior. Oamenii care își petrec viața gândindu-se la tot ceea ce le lipsește, creează un gol în inimile lor, în care este aproape imposibil ca fericirea să înflorească.

Doar atunci când putem înțelege că putem suplini ceea ce ne lipsește, ne dăm seama că nu este atât de greu să fim puțin mai fericiți. Dacă te simți nesigură, nu te uita la alții pentru securitate: învață să nu-ți fie frică.

Dacă te lupți cu iubirea de sine, învață să te iubești puțin mai mult. Motivul este că iubirea de sine îți oferă demnitatea de care ai nevoie pentru a crea relații mai fericite.

3. Ai învățat că există lucruri care nu mai merită

Lucrul cel mai grozav despre maturitate este că îți dai seama că există lucruri și oameni care nu mai merită lacrimile sau îngrijorările tale. Acest lucru îți va permite, de asemenea, să fii o femeie mai completă, deoarece îți poți concentra toată energia și pasiunea asupra lucrurilor care contează cu adevărat.

Ar trebui să trăim cu toții acel moment din viața noastră când, în sfârșit, realizăm că este necesar să ne gândim puțin mai mult la noi înșine. Acest lucru nu înseamnă niciodată că suntem egoiști sau mândri. În schimb, în ​​acest fel ne protejăm stima de sine.

4. Ai învățat să ai încredere în ceea ce urmează

O femeie completă nu se mai teme de viitor. Și asta pentru că are încredere în ea însăși, are o mare adaptabilitate, și a făcut-o să lupte cu cele mai bune oportunități de învățare pentru a face față la ceea ce urmează.

De asemenea, ai învățat să acceptați schimbarea, deoarece este cel mai bun instrument de a lupta împotriva fricii. Ești conștientă că viața este un ciclu și că nu trebuie să te agăți de ceea ce este pierdut sau lăsat în urmă pentru a fi fericită și pentru a trăi cu demnitate.

Dacă cineva te părăsește, continui să mergi înainte, cu încredere, pentru că știi că vei continua să cunoști oameni care aduc bucurie, nu tristețe, în viața ta.

Mai știi și că, uneori, ai făcut greșeli și că, alteori, ai ales drumuri greșite. În ciuda tuturor acestor lucruri, nu regreți, pentru că acele greșeli particulare ți-au deschis ochii și te-au ajutat să crezi că următorii pași vor avea mai mult succes.

5. Nu ai nevoie de nimeni care să te completeze

Ești deja o femeie completă, ești cineva care se bucură din plin de compania familiei și a prietenilor. Ai ajuns într-un punct în viața ta în care știi că, pentru a oferi tot ce ai mai bun celorlalți, trebuie să fii bine. Pe de altă parte, adăpostirea fricilor și a nesiguranțelor nu face decât să complice relațiile tale personale.

Nu ai nevoie de un partener pentru a fi fericită. Nu ai nevoie de suflete pereche și de o persoană semnificativă: vrei să fii întreagă pe cont propriu și să te bucuri de maturitate, integritate și libertate.

Ești o femeie completă care știe să se bucure de ceea ce are deja, dar continui să înveți zi de zi folosindu-ți intuiția și mintea deschisă, arătând interes pentru toate, cu empatie, respect și înțelepciune.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook