Ai o singură viață! Simplific-o și bucură-te de ea…

O fată se dă în leagăn

Te-ai gândit vreodată cât de simple sunt lucrurile în viața noastră și cât de complexe avem tendința de a le face noi, oamenii?

Poate că ar trebui să experimentezi o detașare de trecutul dulce-amărui și nostalgic, care te-a făcut să negi schimbările pe care trebuie să le faci pentru a merge mai departe, pentru a evolua… Pentru că, uneori, noi oamenii, avem tendința de a ne ține departe de bucuria și magia vieții.

Când te vei apuca să îți faci ordine în casă, în viață și în suflet, vei simți căldura noilor raze de soare, care îți vor lumina viitorul și îți vor albi ochii și sufletul. Pentru că atunci când va fi ordine în jurul tău, va fi ordine și în sufletul tău.

Ceea ce încerc să subliniez, sunt elementele esențiale, și nu ceea ce credeți că este important. Dacă reușești să ieși din tine și să vezi lucrurile de la distanță, cu siguranță vei reuși.

Dacă ți-e dor de o persoană anume, caut-o și găsește-o. Sun-o. Este foarte ușor.

Dacă vrei să cunoști pe cineva, sună-l. Din casa ta, din magazin, dintr-o cafenea, de oriunde… Dacă vrei ca cineva să înțeleagă exact ceea ce vrei să îi spui, explică-i în detaliu. Nu te grăbi. Nu lăsa loc erorii. Spune-o iar și iar.

Dacă nu înțelegi ceva, întreabă.

Este într-adevăr destul de simplu. Nu te sfii să întrebi, numai dacă înveți vei putea înțelege. Dacă ceva nu îți place sau te deranjează, spune-i! Cu toate tensiunile și modurile în care îi poți explica unui om; spune-i că îți depășește limitele!

Dacă îți place ceva, te entuziasmează, și vrei să știe și alții, spune! Fără teama de a fi judecat sau bârfit. Aceasta ești tu și îți place cum ești! Cine poate contesta asta? Cine se poate îndoi de sine și de tine?

Dacă vrei ceva, cere.

Fără să deranjezi pe nimeni, fără a fi nerezonabil. Cere și revendică ceea ce dorești. Este legitim. Deci, dacă te gândești la cât de simple sunt lucrurile pentru a fi fericit, vei vedea viața cu alți ochi…

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook