Când ești o a doua alegere, nu vei fi niciodată iubire…

Când ești o a doua alegere, nu vei fi niciodată iubire...

Aș dori foarte mult să îți spun ceea ce dorești să auzi. Dar nu o pot face doar pentru a mângâia alibiurile pe care le împrăștii cu risipă, doar pentru a păstra vie în inima ta speranța că el este iubire și că tu ești alegerea lui.

Mi-aș dori să îți pot spune că a doua zi lucrurile vor fi altfel, că mesajul lui te va trezi și vocea lui te va liniști. Nu la asta te aștepți? Pentru a-ți demonstra că ești în mintea lui, că te caută, că ești importantă pentru el, că îți revendică momentele.

Când ești o a doua alegere, nu ești și nu vei fi niciodată iubire.

Știu, cuvintele mele te rănesc, dar rolul meu este să-ți arăt adevărul pe care vrei să-l eviți. Pentru asta sunt prietenii. Și s-ar putea să par detașat emoțional, poate chiar dur, dar adevărul nu suportă “totul în roz”.

Știi, când apare în mod constant o altă femeie, împingându-te subtil sau fără discernământ, ai pierdut jocul. Nu este vorba că este mai drăguță, mai tânără, mai deșteaptă…

Nu cădea în capcana unei astfel de comparații, pentru că te subestimezi. Are legătură cu faptul că, acest bărbat, nu este disponibil din punct de vedere emoțional. Și nu-l poți taxa pentru asta. Dar nici nu risca să aștepți să vezi dacă va fi vreodată.

Îmi pare rău că te-am supărat, dar ai devenit o victimă în ochii lui. Și s3xual, desigur. Nu are niciun interes să te mai revendice. L-ai răpit de fiorul cuceririi. Și întotdeauna va exista o nouă femeie care să-l încânte, să-l țină în viață în joc, pentru că are nevoie de asta. Îi place jocul.

Dar tu, ai nevoie de dragoste.

Ai nevoie de acel sentiment că o inimă, o minte și o îmbrățișare există doar pentru tine. Nu te priva de ea având așteptări zadarnice de la bărbatul care nu este dispus să ți-l ofere. Nu-ți obosi mintea cu lucruri precum; „dacă vrea”, „dacă poate”, „dacă poate cândva”… În dragoste nu există “poate”.

Lasă-ți inima liberă să-și găsească drumul, pentru că ai rănit-o. Și dacă nu-ți iubești inima și nu ai grijă de ea, nu te aștepta ca altcineva să o facă. Nu fi umbra nimănui. Să fii iubire în ochii celor care vor găsi în tine frumusețea și dorul lumii întregi!

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook