Când vei cunoaște iubirea adevărată, vei înțelege de ce celelalte iubiri nu au fost decât niște falsuri…

Cuplu de îndrăgostiți pe un munte

Nu mulți dintre noi au norocul de a cunoaște iubirea adevărată, mulți nici nu vor să creadă că aceasta există cu adevărat.

Iubirea aceea, în cea mai pură formă, când pur și simplu ne predăm unul celuilalt, când oferi fără a pretinde să primești, când iubești pentru că iubești – fără promisiuni, dovezi de iubire sau așteptări nerealiste.

Când vei cunoaște o astfel de iubire, abia atunci vei înțelege că ceea ce ai trăit până atunci nu a fost decât o iluzie ascunsă în spatele cuvântului ”iubire”.

Nu trebuie să te gândești dacă meriți o astfel de iubire și unde să o cauți, pentru că ea vine atunci când te aștepți cel mai puțin. Însă pe cât de repede vine, pe atât de repede pleacă dacă sufletul tău nu este pregătit să sacrifice totul în numele ei. Este nevoie de curaj pentru a da glas inimii și pentru a o lăsa să primească această iubire.

Sigur nu ai lăsat o astfel de iubire să treacă pe lângă tine?

Nu trebuie să îți fie teamă să accepți iubirea în inima ta, uneori doare mai tare lipsa ei decât prezența ei. Nu trebuie să regreți relațiile din trecut – dacă acestea nu ar fi existat, nu ai fi știut să recunoști această iubire și nu ai fi aflat niciodată ce ți se potrivește.

Când vei cunoaște iubirea adevărată, vei înțelege de ce celelalte iubiri nu au fost decât niște falsuri.

Nu-ți pierde timpul într-o relație în care simți că nu îți este locul – astfel de relații nu vor duce nicăieri, ba mai mult decât atât, vor deveni paravan în calea iubirii adevărate.

Te-ai întrebat vreodată de ce în celelalte relații te-ai ales cu inima frântă?

Pentru că ai ales cu mintea! Ai ales logic, matematic, ai pus în balanță avantajele și dezavantajele, dar inima ți-ai întrebat-o? Cum ar putea inima ta să fie fericită dacă altcineva a ales pentru ea? Dacă altcineva ar alege pentru tine, cum ar fi?

Dacă ți-e teamă de iubire, ți-e teamă de tine – de ce ai putea deveni sub vraja ei. Nu ai încredere în tine?

Primește iubirea și riscă!

Da, e posibil să te alegi cu inima rănită, și ce? Va trece… Dar poate nu se va întâmpla așa, poate vei avea inima plină de iubire și vei găsi fericirea – șansele sunt 1 la 1, albă sau neagră. Un pronostic foarte bun pe care merită să pariezi.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook