Cândva, vei întâlni pe cineva care va trezi în tine dorința de a iubi din nou…

Cuplu se sărută pe un leagăn

Va veni o vreme când vei cunoaște pe cineva care te va învăța să iubești din nou.

Vei cunoaște pe cineva care îți va reda strălucirea și va aduce speranță în sufletul tău. Cândva, vei întâlni pe cineva care va trezi în tine dorința de a iubi din nou, pentru că vei ști că acea persoană merită toată dragostea ta. Atunci vei simți cu adevărat ce înseamnă să iubești cu toată ființa ta.

Cândva, vei întâlni omul care va demonta toate prejudecățile pe care le ai despre bărbați.

Vei fi surprinsă că există și pentru tine cineva suficient de hotărât pentru a scrie cu tine o poveste de iubire. Acest bărbat îți va demonstra că știe să te iubească așa cum ai nevoie, dar mai ales, îți va oferi sentimentul de siguranță.

El a cunoscut dezamăgirea și durerea sufletească, la fel ca și tine. A învățat cu timpul că pentru a primi trebuie să oferi. El nu îți va promite nimic, însă gesturile sale, felul în care se poartă cu tine, privirea lui, îți spun că îți va oferi totul.

Vei întâlni bărbatul care nu își va bate joc de sentimentele tale.

Acest bărbat te va face să simți recunoștință pentru ceea ce simți. Vei simți cum dragostea se scurge prin tine asemenea unui râu cald de dorință.

Nu vei mai simți teama de a-ți încredința trupul și toată ființa ta omului pe care îl iubești. Vei accepta această mare iubire și te vei dărui în totalitate – trup și suflet, fără teama de a fi rănită. Pur și simplu vei respira și vei trăi întens acest sentiment înălțător, fără să îți mai pese de nimic.

Acest bărbat, care a sădit în tine această iubire și pe care a îngrijit-o cu atâta atenție și migală, va aduna toată viața roadele ei.

Iubirea aceasta nu este una oarecare, pentru că nici sufletele voastre nu s-au găsit întâmplător. Această iubire nu moare. Această iubire va fi povestită multă vreme după ce voi nu veți mai fi, de copiii și nepoții voștri.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook