Cele 5 ZODII care par de neatins, dar care tânjesc după atenție…

Cele 5 ZODII care par de neatins, dar care tânjesc după atenție...

Nu-i judeca după aparențe.

Unele zodii, să spunem, nu comunică la fel ca altele și, deși își doresc să fie înțelese și să câștige simpatia celorlalți, nu reușesc. Atitudinea lor poate fi de vină, dar dacă îi privim puțin în profunzime, vom constata că, de cele mai multe ori, aparențele sunt înșelătoare.

Citiți mai jos care sunt semnele zodiacale al căror aspect și comportament le fac să pară inabordabile sau reci, în timp ce au nevoie de atenția, interesul și simpatia voastră.

PEȘTI

Majoritatea oamenilor care întâlnesc un nativ al zodiei Pești, își fac impresia că este atât de fragil încât se pot rupe în bucăți în orice moment. Adevărul este că Peștii au un nucleu interior foarte puternic și nu vor face nimic decât dacă își doresc cu adevărat.

Pentru că sunt plini de compasiune și sunt dezinteresați, alții pot crede că vor lăsa pe oricine să-i „calce în picioare”, dar acest lucru nu este adevărat. Pot părea pierduți în imaginația lor, dar sunt perspicace și știu exact ceea ce se întâmplă. Arată-le înțelegere față de schimbarea caracterului lor, oferă-le dragoste fără limite și sensibilitatea lor infinită va ieși la suprafață.

SCORPION

Deoarece Scorpionii au o personalitate puternică, oamenii tind să creadă că sunt negativi și pesimiști. Adevărul este că au și o latură sensibilă a personalității lor, la fel ca toți oamenii. Au un simț al umorului fantastic și sunt adesea plăcuți și te pot înveseli.

Ei chiar tind să se implice în toate situațiile, dar acest lucru se aplică și aspectelor vesele și fericite ale vieții. Își pot ascunde emoțiile, dar asta nu înseamnă că nu au o gamă întreagă de emoții. Dacă te apropii de Scorpion cu deplină onestitate și fără teamă, vei avea ocazia să-i descoperi sufletul bogat.

VĂRSĂTOR

Toți Vărsătorii îi înfurie uneori pe oameni și chiar fără un motiv aparent. Într-adevăr, pot fi reci, nepoliticoși sau chiar ostili față de oameni sau situații, dar adevărul este că sunt adesea incomozi din punct de vedere social și pur și simplu nu știu cum să se comporte. Mulți oameni cred că Vărsătorii sunt rezistenți și că nu contează ce le spui sau le faci, pentru că nu le pasă de nimic.

Și totuși, deși poate părea că nu le pasă, ei nu sunt așa. Uneori, pot avea „limba ascuțită” sau “mintea blocată”, tocmai pentru că nu au o modalitate de a-și comunica gândurile și dorințele.

Așa că nu vor să capete reputația de neadaptați. Cu toate acestea, dacă reușiți să vă apropiați de “inabordabilul” Vărsător și să îi oferiți genul de atenție și iubire pe care îl merită, veți avea experiențe magice cu el.

CAPRICORN

Capricornii au o reputație proastă de a fi dependenți de muncă, lipsiți de umor și, mai degrabă, singuri. Adevărul este că stilul lor serios, precum și rigoarea cu care înfruntă totul, este ceea ce este necesar pentru a scoate în evidență imaginea aisbergului. De fapt, majoritatea oamenilor cred că Capricornii nu sunt interesați doar de s3x, dar exact opusul este adevărat.

În plus, sunt oameni care pot fi amuzanți, le place să fie în preajma oamenilor și, cu siguranță, au o latură răutăcioasă și jucăușă. Dacă te adaptezi puțin la principiile de baza ale unui Capricorn, care au legătură în principal cu imaginea lui sociala, atunci vei descoperi că în spatele acestei persoane serioase se ascunde o întreagă livada. Iubește-l si nu-l vei pierde!

GEMENI

Cea mai comună concepție greșită despre nativii din Gemeni este că aceștia au două fețe, că sunt mincinoși și spun altora ceea ce vor să audă pentru a-i manipula. De asemenea, se spune că poartă întotdeauna o mască și că nu sunt niciodată reali sau sinceri.

De fapt, Gemenii mint rar, cu excepția cazului în care este o minciună nedureroasă, și sunt foarte sinceri, nu numai prin cuvintele lor, ci și prin comportamentul lor.

Gemenii sunt oamenii distractivi și inteligenți pe care îi cunoaștem cu toții, dar sunt și cu picioarele pe pământ și mereu acolo pentru alții.

Dacă ajungi să-i cunoști bine, vei descoperi că sunt mult mai de încredere și mai responsabili decât cred majoritatea oamenilor. În cazul în care reușești să abordezi emoțional acest semn zodiacal, de altfel cerebral, bogăția emoțiilor sale și nevoia lui de înțelegere și tandrețe te vor surprinde.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook