Cum să recunoști dragostea vieții tale: ai făcut o înțelegere chiar înainte de a te naște…

Bărbat care îmbrățișează o femeie pe la spate

Odată, înainte să te naști, l-ai ales pe el.

L-ai ales pe cel care face ca nopțile să nu fie suficiente pentru a vă spune tot ce vă doriți unul celuilalt. L-ai ales pe cel al cărui suflet te mângâie fără să te atingă măcar, cel care crede în tine și te face și pe tine să crezi în tine însăți, mai ales atunci când nu o faci. Cel care îți spune cât de importantă ești pentru el și pentru ceilalți.

Îl vei recunoaște după strălucirea sufletului său și după scânteile care îi luminează ochii de fiecare dată când te vede. Îl vei recunoaște după cât de tare te îmbrățișează, de parcă ai fugi de el.

După prima ta întâlnire cu el, în această lume, nimic nu va mai fi alb sau negru! În schimb, va apărea un nou spectru de umbre, culori, sunete și cuvinte.

Vei avea nevoie de această persoană, așa cum ai nevoie de aer pentru a respira.

Absența lui, îți va provoca durere și nu te vei putea obișnui cu ea. Prin urmare, nu are sens să-ți construiești viața fără cel pe care l-ai ales chiar înainte de a te naște. Fără el, viața, va fi ca un castel de cărți, mereu sub amenințare, chiar și de cel mai ușor vânt.

Îți poți imagina călătoria vieții tale, fără îmbrățișările sau zâmbetul lui, care este mai luminos decât zorii?

A fi cu el este suficient. Nu trebuie să faci nimic. Sunteți meniți să fiți împreună pentru eternitate. Dragostea voastră este atât de puternică, încât îți întunecă mintea. Nimic nu mai are sens dar, în același timp, nu poți găsi în nimic un sens mai bun decât în iubirea voastră.

Din această cauză, mintea ta, devine cel mai mare torționar al tău, în timp ce inima ta compune cele mai frumoase note. Și crește proporțional. Sufletul îți tremură ca în prima clipă în care v-ați întâlnit și te-a atins. De fiecare dată va fi la fel, chiar dacă au trecut 20 sau 30 de ani.

Îl vei recunoaște după dragostea lui, pentru că prosperi în prezența lui.

Te face să te simți iubită, chiar și atunci când nu o arată, chiar și atunci când nu știe că o face. Ceea ce trebuie să faci, este să-ți amintești că meriți dragoste. Genul acela de iubire care construiește cetăți, care zboară peste munți.

Genul acela de iubire care nu cunoaște granițe sau obstacole. Care face din această planetă un loc perfect pentru ca două suflete să se întâlnească și să își continue viața, împreună, ca unul singur.

Nu te mulțumi cu nimic mai puțin.

Nu acorda atenție oamenilor care îți spun că te vei epuiza. Ignoră-le bârfele, geloziile și privirile. Renunță la sentimentele care îți spun că nu ești suficient de bună pentru el. De fapt, eliberează-te de tot ce te încetinește.

Amintește-ți doar că ai făcut o înțelegere, cu mult timp în urmă. Că amândoi ați fost de acord să vă iubiți, înainte de a veni pe Pământ. Veți continua viața, unul lângă celălalt, și veți urma lumina ca o singură entitate.

De aceea, pentru acest tip de iubire, merită să respiri și să trăiești. Nu renunța niciodată la el, continuă să îl cauți. El este acolo, el există!

Notă: chiar dacă articolul este scris în perspectiva genului feminin, conținutul său se aplică atât bărbaților, cât și femeilor! Mult succes în găsirea jumătății perfecte!

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook