Cum să trăiești în fericire absolută…

O fată fericită

Fericire absolută, există! De unde vine?

Poate că titlul sună cam pretențios sau te așteptai să citești un articol despre relații!? Dar a sosit momentul să vorbim despre fericirea care este adânc înrădăcinată în noi și despre cum o putem scoate la suprafață.

Fericirea supremă nu începe în celălalt, în partenerul ideal pe care îl aștepți. Fericirea începe din interior și trebuie mai întâi să o scoatem la suprafață, pentru ca toate celelalte lucruri la care ne așteptăm, să se întâmple.

Sunt aici să îți spun că modul în care te simți, îți determină viața. Felul în care te simți, reflectă viața ta. Ceea ce simțim în interior, creăm în exterior. Nu suntem victimele unei situații, nu suntem nefericiți pentru că ni se întâmplă lucruri. Ce se întâmplă, este că noi creăm lucruri.

Noi atragem ceea ce simțim și credem că se va întâmpla. Felul în care te simți în orice moment, în fiecare secundă, îți definește viața. Felul în care te simți, determină cum îți vei trăi viața. Deci, ce înseamnă asta? Înseamnă că ești singurul care se poate angaja să aduce fericire în viața ta! Sentimentul, este un sentiment!

Există 27 de emoții diferite

Unele dintre ele sunt credința, încrederea, bucuria, dragostea, aprecierea, recunoștința, pasiunea, entuziasmul, gândirea pozitivă, optimismul, speranța, mulțumirea. Există și multe alte aspecte negative. Este pur și simplu alegerea ta în ce direcție vei merge și cum vei alege să te simți.

Când ești de partea pozitivă, atunci poți să evoluezi acolo și să creezi, să lucrezi, să întrebi.

Poți să evoluezi acolo și să visezi, să creezi relația pe care ți-o dorești, să comunici corect. De ce? Pentru că vei fi de partea iubirii și ceea ce vei face va avea un semn pozitiv.

Latura următoare, care este partea fricii, are următoarele emoții: plictiseală, pesimism, iritare, opresiune, frustrare, îndoială, îngrijorare, vină, descurajare, furie, răzbunare, gelozie, nesiguranță, frică.

Când vă aflați în aceste sentimente, tot ceea ce vă sugerez este să faceți tot ce puteți pentru a ieși din coloana fricii și a intra în coloana iubirii.

Indiferent de ceea ce faci, când simți aceste sentimente, trebuie să înțelegi ce vor aduce ele înapoi. Vor aduce frică. Pentru că ești de partea fricii. Deci ceea ce faci, este să intri în procesul de a vedea cum poți schimba acele sentimente: să scapi de frică și să te îndrăgostești.

Pentru a crea viața pe care o doriți, trebuie să dezvoltați, de la A la Z, emoțiile pozitive care vă vor aduce la fericirea supremă.

Fii de partea iubirii, atrage de partea ta sentimente care sunt de partea iubirii.

Fii acolo unde este credința, încrederea, bucuria, dragostea, aprecierea, recunoștința, pasiunea, entuziasmul, gândirea pozitivă, speranța, mulțumirea, optimismul. Dacă ești de această parte, poți crea viața pe care o dorești.

De multe ori, vor exista oameni în viața ta de zi cu zi, care vor încerca să te scoată din această situație. Te vor irita, te vor frustra, vor încerca să te enerveze.

Este alegerea ta dacă vei cădea în capcana schimbării părților și vei simți toate aceste sentimente rele sau dacă vei continua să vezi partea pozitivă a lucrurilor și să transformi fiecare dificultate într-o lecție uriașă pentru tine. Lucrează pe această parte și primește doar acele lucruri care te vor face să simți fericirea absolută.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook