Dar nu te judeca după trecut, nu mai locuiești acolo…

Dar nu te judeca după trecut, nu mai locuiești acolo...

Privind înapoi la viața ta, îți vei da seama că, de multe ori când ai crezut că ai pierdut ceva bun, te îndreptai spre ceva și mai bun. Nu poți controla totul.

Uneori, trebuie doar să te relaxezi și să ai încredere că lucrurile se vor rezolva. Mergi încet și lasă viața să curgă. Pentru că, uneori, adevărurile pe care nu le poți schimba ajung să te schimbe și să te ajute să crești.

Citește mai jos 12 astfel de adevăruri:

1. Totul este așa cum trebuie.

Este o nebunie faptul că ajungi mereu acolo unde trebuie să fii – chiar și cele mai tragice și stresante situații ajung să te învețe lecții importante pe care nu ai visat niciodată că vei avea șansa să le înveți. Amintește-ți că, de multe ori, când lucrurile se destramă, ele ajung în cele din urmă la locul lor.

2. Nu poți începe să-ți găsești adevăratul sine până când nu te pierzi în această lume.

Să-ți dai seama că ești pierdut(ă) este primul pas pentru a trăi viața pe care ți-o dorești. Al doilea pas este să renunți la viața pe care nu o vrei.

A face o schimbare majoră în viața ta este destul de înfricoșător. Dar știi ce este și mai înfricoșător? Să regreți. Viziunea fără acțiune este visarea cu ochii deschiși și acțiunea fără viziune este un coșmar. Inima ta este liberă, ai curajul să o urmezi!

3. De obicei, durerea cea mai profundă te face să-ți atingi întregul potențial.

Alegerile înfricoșătoare și stresante, ajung să fie cele mai pline de satisfacții. Fără durere, nu va exista nicio schimbare. Dar amintește-ți, durerea, la fel ca totul în viață, este menită să fie învățată și apoi eliberată.

4. Una dintre cele mai grele decizii cu care te vei confrunta vreodată în viață este dacă să pleci sau să faci un alt pas înainte.

Dacă te trezești într-un ciclu în care încerci să schimbi pe cineva sau încerci să te aperi de cineva care încearcă să te schimbe, pleacă. Dar, dacă urmărești un vis, fă încă un pas. Și nu uita că, uneori, acest pas te va face să îți modifici visul sau să proiectezi unul nou – este în regulă să te răzgândești sau să ai mai multe visuri.

5. Ar trebui să ai grijă mai întâi de tine.

Înainte de a putea fi prieten(ă) cu alții, ar trebui să fii prieten(ă) cu tine însuți. Înainte de a începe să-i corectezi pe alții, ar trebui să te corectezi mai întâi pe tine. Înainte de a-i putea face pe alții fericiți, ar trebui să te faci pe tine însuți fericit(ă). Acesta nu este egoism, este dezvoltare personală. Odată ce găsești un echilibru în tine, poți echilibra și lumea din jurul tău.

6. Una dintre cele mai mari libertăți este să nu-ți pese de ce cred ceilalți despre tine.

Atâta timp cât îți faci griji pentru ceea ce cred alții despre tine, le aparții. Numai atunci când nu ai nevoie de aprobare de la altcineva în afară de tine, îți poți aparține.

7. S-ar putea să fie nevoie să fii singur(ă) o vreme înainte de a realiza care au fost problemele care ți-au distrus relațiile.

Cum să poți să stai singur(ă) cu încredere sau să vezi aceleași probleme în cea mai nouă relație a ta și să nu realizezi care este factorul care le-a provocat? Conștientizarea problemelor tale și rezolvarea lor te va face o persoană mult mai fericită pe termen lung, decât orice altceva în lume.

8. Singurul lucru pe care îl poți controla absolut este modul în care reacționezi la lucrurile pe care nu le poți controla.

Cu cât te poți adapta mai mult la situațiile vieții, cu atât te vei ridica mai sus și te vei putea recupera mai repede după cădere.

9. Unii oameni te vor minți.

Ține minte, un dușman cinstit este mai bun decât un prieten mincinos. Acordă mai puțină atenție la ceea ce spun oamenii și mai multă atenție la ceea ce fac. Acțiunile lor îți vor arăta adevărul, ceea ce te va ajuta să măsori adevărata calitate a relației tale pe termen lung.

10. Dacă te concentrezi pe ceea ce nu ai, nu vei avea niciodată suficient.

Dacă ești recunoscător pentru ceea ce ai, vei ajunge să ai și mai mult. Fericirea nu se găsește în posesiuni sau aur. Fericirea rezidă în suflet. Abundența nu este cât de mult ai, este felul în care simți despre ceea ce ai. Când iei lucrurile de bune, fericirea scapă.

11. Da, ai eșuat în trecut. Dar nu te judeca după trecut, nu mai locuiești acolo.

Doar pentru că nu ești acolo unde vrei să fii astăzi, nu înseamnă că nu vei fi acolo într-o zi. Poți schimba totul în jurul tău într-o clipă, făcând o alegere simplă – ridică-te, încearcă din nou, iubește din nou, trăiește din nou și visează din nou.

12. Da, totul va fi bine.

Poate nu azi, dar în cele din urmă va fi. Vor fi momente când ți se va părea că totul merge prost. Și s-ar putea să simți că ești blocat(ă) acolo pentru totdeauna, dar nu vei fi.

Sigur, soarele încetează să mai strălucească uneori și s-ar putea să te trezești într-o furtună uriașă sau în două, dar în cele din urmă soarele va ieși și va străluci din nou. Uneori depinde de noi să rămânem cât mai pozitivi, astfel încât să putem vedea din nou razele soarelui prin nori.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook