De aceea, ar trebui să fii mândră că ești FEMEIE…

De aceea, ar trebui să fii mândră că ești FEMEIE...

Pentru că nu ți-e frică să simți, să plângi, să iubești.

Pentru că nu îți pasă dacă cazi, pentru că știi că te poți ridica înapoi. Și dacă sângerezi? Și ce dacă, o să treacă, pentru că știi că printr-o îmbrățișare totul se poate repara. Pentru că știi câtă putere ascunde această îmbrățișare a ta.

Tu, care cu zâmbetul tău, mai întâi ești plină de frumusețe și apoi întreaga lume. Pentru că știi că zâmbetul tău poate lumina și cea mai întunecată inimă.

Tu știi că puterea pe care o ai în pieptul tău, este capabilă să schimbe această lume, atâta timp cât crezi asta. Pentru că, la un moment dat, trebuie să o crezi și vei vedea cum va ieși.

Pentru că tu, dacă vrei, poți încă o dată să umpli lumea întreagă de culoare. Pentru că știu că poți, atâta timp cât vrei asta. Tu, cu forțele tale, poți construi totul de la început. De multe ori ai făcut asta și a funcționat. Chiar nu îți amintești?

Tu, care ai creat viață prin corpul tău… Și zi de zi te gândești cât de binecuvântată ești că ai reușit și în acest rol.

Tu, cea căruia nu îi este frică și nu lași pe nimeni să îți vadă lacrimile. Pentru că, pentru a plânge, trebuie să ai suflet. Și ai. Așa că, plânge… Lacrimile au fost făcut să spele sufletul. Pentru tine nu contează oboseala, pentru că un zâmbet și un „te iubesc” te pot reîncărca.

Pentru că viața ta a jucat jocuri, dar ai rămas în picioare spunându-i: „Sunt aici și pot să suport. Dă-mi mai mult!” și în cele din urmă ai râs și tu de ea. Dar până la urmă te-ai îmbrățișat și te-ai împrietenit cu ea, viața.

Pentru că ai trudit, ai sângerat, ai transpirat pentru a reuși. Dar ai reușit și ești aici ca să-i ajuți și pe alții să o facă. Tu, frumoasa mea mama, bunică, mătușă, soră, iubită, prietenă. Tu, care citești acum aceste rânduri. Zâmbește, ți se potrivește!

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook