De multe ori, femeile singure ajung să fie mai fericite…

Femeie cu picioare sexy

Majoritatea oamenilor pot crede că femeile singure sunt nefericite.

Nimic mai fals. Dacă vorbești cu unele dintre ele, vei descoperi că sunt mult mai fericite decât sunt cele căsătorite.

Motivul exact al fericirii, este greu de identificat. Totuși, un motiv incontestabil, este sentimentul de libertate.

Femeile necăsătorite simt un confort personal. Ele, au îmbrățișat singurătatea și liniștea. Liniștea momentului. Este mai probabil ca ele, în viața de zi cu zi, să se concentreze pe esența lucrurilor și nu să se gândească dacă au sau nu cu cine să le împărtășească.

De obicei, femeile care stau singure de mult timp, își urmăresc obiectivele și ambițiile, fără ezitare și vinovăție. Da, acest fapt pare puțin egoist, însă poate fi doar o simplă formă de egoism dezinteresat.

Ele urmăresc să realizeze ceea ce își doresc cu adevărat în ceea ce privește cariera, hobby-urile și bunăstarea personală, fără referire la nimeni. Ele simt că au câștigat un fel de libertate reală pe care majoritatea femeilor nu o au.

La urma urmei, dragostea nu se găsește doar în relațiile romantice.

Iar femeile care evită relațiile pe termen lung știu asta mai bine decât oricine. Așa că, în loc să își dedice viața creșterii copiiilor și activităților gospodărești, ele aleg să-și urmeze visurile. Lucru pe care toate femeile ar trebui să se străduiască să-l facă, indiferent dacă sunt sau nu într-o relație.

A trăi singur, este un drept al oricui și nu este nimic greșit în această decizie. Femeile care au ales să fie singure, se bucură de libertatea personală și înțeleg pe deplin sensul fericirii.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook