Doare dar este necesar. Cum să accepți că nu te vrea?

Bărbat care pleacă

Arzi, te topești, dar nu se răzgândește: te vede doar ca prieten(ă), sau nu te vede deloc. Și este timpul să o accepți!

Dacă dragostea ar fi întotdeauna reciprocă, această lume ar putea fi mai fericită. Dar acest lucru nu se va întâmpla niciodată și, pentru că ai ajuns aici, probabil că ai înțeles că acest lucru ți se întâmplă și ție.

Este un fapt: Nu te vrea. Și este timpul să o accepți. Există șase pași pe care trebuie să-i urmezi, însă nu poate nimeni garanta că vor fi pași simpli.

Pasul 1: Distanța

Dacă vrei să vă întâlniți pentru a te apropia, trebuie să te oprești. Dacă ești într-un grup, este un moment bun să ieși cu ceilalți prieteni din când în când. Dacă nu poți evita comunicarea frecventă (dacă lucrați împreună, de exemplu), atunci încearcă să rămâi cât mai formal posibil.

Dacă legăturile voastre nu se răcesc puțin, noile granițe nu se vor putea forma între voi și nici tu nu vei putea trece peste iubirea ce i-o porți.

Pasul 2: Nu mai spera

Dacă înainte să adormi, îți permiți să te gândești la momente romantice care nu se vor întâmpla niciodată, oprește-te. Când vin gândurile, încercă să le îndepărtezi.

Pasul 3: Obiectivitatea

Aceasta este faza în care vei începe să vezi lucrurile într-un context mai realist. Ce te-a atras la această persoană? Doar pentru că nu ai uitat acea aventură anume, asta nu înseamnă că nu a fost o lecție bună despre ceea ce îți dorești de la un partener.

Pasul 4: Obiectivitate (versiunea satanica)

Și dacă toate celelalte nu îți reușesc, uneori trebuie doar să te convingi că ai făcut o alegere greșită, iar asta te va durea destul de tare (durere sufletească, desigur).

Nu există nicio rușine. Nu există nicio persoană rănită care să nu o facă. Prinde ce poți: L-ai văzut, de exemplu, vorbind urât cu o fată care se ocupă de livrări? A făcut o glumă nepotrivită? Aplică imediat: „Orice spui, poate fi folosit împotriva ta!”.

Pasul 5: Flirtează cu alte persoane

Atâta timp cât nu te îndrăgostești, poate un pic de flirt cu cineva îți va da confirmarea de care ai nevoie: că nu trebuie să aștepți și să te topești după cineva care nu te place, pentru a fi o partidă bună. Și există o mulțime de oameni care te vor plăcea imediat.

Pasul 6: Nu cădea în modele vechi

Ar fi prea ușor dacă am rămâne în flirt cu o altă persoană și ne-am face de cap. Cei reprimați, însă, au multe moduri de a reintra în viața noastră. Nu este puțin probabil ca în două, șase, zece luni, obiectul dorinței să revină în gândurile tale. Ar trebui să te descurci din nou.

Gândește-te la asta ca și cum ai renunța la fumat: este greu dar, pe termen lung, nu poate decât să-ți facă bine.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook