Ea nu îți cere nimic, însă sufletul ei de femeie tânjește după atenția pe care tu ai încetat să i-o mai oferi…

Femeie întinsă pe pat

Poate că tu nu ai ochi să vezi că ea petrece mult timp în fața oglinzii pentru a te impresiona, iar tu nici măcar nu îi spui cât este de frumoasă.

Ochii tăi, poate, nu mai știu să vadă, iar inima ta nu mai știe să măsoare timpul pe care ea îl petrece alegându-ți cadoul perfect. Poate, din acest motiv, din vocabularul tău a disparut cuvântul „Mulțumesc”.

Tu chiar nu mai vezi că ochii ei și-au pierdut strălucirea de când ai început să renunți la timpul pe care îl petreceați împreună în fiecare weekend? Cred că, tot din cauza vederii, nu ai citit mesajul plin de dragoste la care tu ai răspuns cu „OK”.

Cred că nici cu auzul nu mai stai bine din moment ce ea plânge toată noaptea pentru că se simte singură, în pat, cu tine.

Ea nu îți cere nimic, însă sufletul ei de femeie tânjește după atenția pe care tu ai încetat să i-o mai oferi, deși ea continuă să încearce să te facă fericit. Ce e cu tine, omule?

De ce nu realizezi cât de fericită este ea cu tine în puținele tale momente de bună dispoziție?

Privește-o să vezi cum îi ard ochii de fericire atunci când îi ești alături! Nu-i mai apreciezi valoarea, dragostea și bunătatea? Tu nu o auzi cum vorbește despre tine? Trezește-te, omule!

Continui să o dezamăgești, deși ea nu pretinde atenția ta, însă îți oferă totul. Îi este dor de îmbrățișările tale, iar tu o umilești spunându-i că este obsedantă.

Pietene, ai o femeie lângă tine pe care refuzi o mai vezi și, cu siguranță, nu vezi că în viitorul ei nu mai există loc și pentru tine.

Într-o zi, ea va obosi să mai încerce. Ultimul strop de iubire ce ți-l poartă, se va scurge odată cu lacrimile ei. În acea zi, va realiza că nu o meriţi și va pleca cu inima frântă. Poate, atunci, vei vedea ceea ce trebuia să vezi, însă va fi prea târziu, prietene!

Ea va întâlni pe altcineva care îi va reda zâmbetul pe care tu i l-ai răpit.

Va fi prea târziu când vei înțelege asta, va fi mult prea târziu… Amintește-ti ce-ți spun! Va veni vremea când ea va fi cea care nu va mai vedea, nici cât de singur ești, și nici cum îi scrii un mesaj pe care apoi îl ștergi știind că vorbele tale nu mai au niciun răsunet pentru ea.

Zilele tale vor fi doar niște șiruri lungi de regrete și neputință.

Prețuiește-ți femeia și nu lăsa dragostea voastră să se stingă, pentru că lacrimile ei, mai devreme sau mai târziu, o vor stinge!

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook