Este o binecuvântare să poți aprecia ceea ce ai…

Femeie care zâmbește și are un buchet de flori în mână

Este o binecuvântare să poți aprecia oamenii din jurul tău, sănătatea ta, casa ta, tot ceea ce iubești, tot ceea ce te încăpățânează și tot ceea ce contribuie la a te face un om mai bun.

Este o binecuvântare să poți aprecia oamenii din viața ta.

Pe cei cărora le pasă cu adevărat de tine. Care sunt alături de tine în momentele dificile, când lumea ta pare să se prăbușească. Cei care te vorbesc de bine atunci când nu ești prezent. Acei oameni care te plac așa cum ești și care sunt la fel de fericiți că exiști în viața lor.

Este o binecuvântare să poți distinge prietenii adevărați, cei care poate nu sunt sângele tău, dar îți stau alături ca o familie. Este un mare noroc să ai puterea de a-i elimina din viața ta pe cei care te influențează negativ, care sunt geloși, care nu au un caracter frumos.

Este o binecuvântare să poți face munca pe care o iubești. Să fie pasiunea ta.

Este o binecuvântare să ai motive pentru a te trezi bucuros în fiecare zi și pentru a putea aprecia lucrurile simple, de zi cu zi. Să poți aprecia lucrurile care îți fac viața mai ușoară, mai frumoasă.

Este o binecuvântare să poți dărui. De aceea, nu te zgârci nici măcar în a spune “bună dimineața”. S-ar putea să faci ziua cuiva mai bună, fără măcar să îți dai seama.

Și dacă toate acestea îți sună puțin romantic, de asta avem nevoie- romantism, pentru a ne face fiecare zi mai bună. Este o binecuvântare să fii într-un singur loc și mintea să nu îți rătăcească în altă parte. Este o mare liniște sufletească să îți poți îmblânzi dorințele.

Este o binecuvântare să îți trăiești viața după propriile tale reguli și să lași toți oamenii tăi să încapă acolo.

Este o binecuvântare să ai prieteni adevărați, să trăiești momente reale.

Nu uita niciodată cine ești și ce vrei. Nu uita niciodată că frumusețea constă în simplitatea lucrurilor.

Învață să vezi în profunzime. Învață să ierți oamenii care te-au rănit. Învață să îți îmblânzești interiorul și să-ți umpli viața cu lucrurile pe care le iubești și care te fac mai bun.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook