Femeia care nu mai are nimic de pierdut

Femeie în pădure

Ea a făcut totul așa cum a considerat că este cel mai bine.

A ales bărbatul lângă care credea că va avea o viață împlinită. L-a iubit așa cum știa ea cel mai bine – din tot sufletul, și i-a rămas alături în cele mai negre momente ale vieții.

Nu i-a fost deloc ușor, mai ales că a trebuit să învingă neputința, dezamăgirea, regretul și, mai ales, trădarea. Dar a câștigat. De dragul lui, reușise să treacă peste toate principiile și orgoliile ei de femeie. A învățat să ierte, însă toate au avut un preț – au schimbat-o.

Toate dezamăgirile pe care le-a cunoscut, au făcut-o să devină imună la tot ceea ce se întâmplă în jurul ei.

Nu mai vrea să lupte de una singură, și a decis să accepte lucrurile așa cum vin. A decis să își accepte soarta, să vadă până unde poate ajunge. Știe că este suficient de puternică pentru a rezista oricăror provocări – a dovedit asta. Astfel, a învățat să trăiască ca și cum nu mai avea nimic de pierdut – pierduse totul de nenumărate ori.

Încă iubește, însă nu ca înainte – acum nu mai are nicio luptă de câștigat.

Nu mai are niciun scop precis și a scăpat de bagajul emoțional care îi dădea atâta neliniște. Acum nu mai visează, ci doar își trăiește propria poveste. A devenit calmă, înțeleaptă, și a cunoscut liniștea sufletească.

Nu se mai teme să vorbească, iar ochii ei nu mai ascund nimic – nici tristețe, nici dezamăgire, nici frustrare. Nu-și mai face griji pentru nimic și se bucură, ca un copil, de fiecare răsărit și apus de soare. Se bucură de viață.

Relația ei și-a găsit sensul și s-a consolidat.

Schimbarea ei, l-a făcut pe el să o iubească mai mult; l-a schimbat. Liniștea domnește acum în viața lor și, el, a început să o prețuiască mai mult. Se iubesc ca și când mâine nu ar exista.

De fapt, când a renunțat să mai lupte, s-a eliberat de toate ambițiile și dorințele care o țineau departe de fericire. A uitat tot ce a fost rău, și a învățat să accepte oamenii așa cum sunt – cu bune și rele.

Nu mai știe ce înseamnă suferința. Și-a recăpătat încrederea ca și când niciodată nu a pierdut-o. Tot ce a fost rău în trecutul ei a fost dat uitării, iar acum, își continuă zborul ca și când nu a căzut niciodată. Cu inima deschisă, nu mai are îndoieli. Iar cuvântul „eșec”, s-a șters definitiv din vocabularul ei. A renăscut. Ea a ales să trăiască fără a avea ceva de pierdut.

Dacă mă întrebați cine este această femeie, vă voi răspunde: FEMEIA DIN VOI! Nu veți cunoaște cu adevărat fericirea până nu vă veți desprinde de tot ceea ce vă împiedică să ajungeți la ea!

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook