Femeia care primește tandrețe, respect, loialitate, răbdare și înțelegere, adică IUBIRE, nu te va părăsi niciodată!

Femeie singură pe plajă seara

Așa este ea, femeia, un izvor infinit de iubire care, de cele mai multe ori, poartă ape limpezi și cristaline – calzi în vremuri reci și răcoroase în timpuri toride.

Însă sunt și momente când apele devin tulburi și grele, negre ca smoala și ard, topesc și nimicesc totul în cale, pentru că ele sunt încărcate de suferințe și dureri, de dezamăgire și neputință, de visuri și dorințe năruite, de gânduri nespuse și cuvinte nerostite.

Femeia poate, și vrea, și iubește cu sufletul, cu mintea, cu trupul și cu tot ceea ce o definește.

Puțini sunt însă aceia capabili și demni să primească o asemenea iubire. Femeia știe să iubească și să ofere. Uneori oferă mult, alteori oferă exagerat de mult – se dăruiește pe ea întru totul iar asta doar pentru că i se pare că și celălalt ar putea să procedeze la fel.

Iubirea femeii crează, umple, încălzește, aprinde, echilibrează și dă viață.

Femeia este magie – doar ea poate transforma niște pereți reci și goi într-un cămin, o adresă în cuvântul “acasă” și două suflete într-o familie.

Femeia dă sens și continuitate vieții.

Femeia naște, întregește și îngrijește. Ea poate transforma un băiat confuz și rătăcitor prin viață într-un bărbat și mai apoi în TATĂ. Da, știu, femeia oferă și valorează mult iar toate astea pentru ce? Pentru iubire! Atât are nevoie să primească o femeie – IUBIRE! Este oare chiar atât de greu de înțeles?

Paradoxul este că, deși bărbații sunt născuți, crescuți și educați de femei, ei încă nu știu sau nu vor să aprecieze femeia.

Mi se reproșează că sunt feminist și că scriu articole doar pentru femei. GREȘIT! Eu scriu articole despre femei pe care ar trebui să le citească bărbații. Ar putea înțelege multe dacă ar citi, nu neapărat ceea ce eu scriu, ci ceea ce comentează femeile la ceea ce scriu.

Sunt adesea întrebat cum de știu atâtea despre ceea ce simt femeile, despre ceea ce vor și au nevoie. Este simplu: femeile m-au învățat. Am citit fiecare comentariu de pe pagina mea, ani la rând, apoi am început să scriu, să dau mai departe ceea ce am învățat pentru a învăța și pe alții.

M-am gândit că, poate așa, nu vor mai fi atâtea suflete neîmplinite și singure în relații de iubire din care lipsește iubirea, că nu vor mai fi așa multe căsnicii distruse și copii care nu vor afla niciodată ce înseamnă o familie.

Am scris și voi mai scrie, nu pentru femei, ci despre femei, despre iubire, despre familie și despre oameni și viață în general.

Voi scrie mai ales pentru aceia care mă judecă că “țin partea femeilor”, care spun că toate femeile vor bani și bogății, pentru cei care consideră femeia înferioară și care nu pot vedea dincolo de formele și grația feminină, care exploatează femeia pentru a obține ceea ce vrea sufletul lor fără a se gândi nicio clipă că și femeia are suflet.

Am scris și despre bărbați dar, la noi, bărbații, totul este atât de simplu: iubește-o și mai ales învață cum să i-o arăți, fără crize de gelozie, certuri și reproșuri. Este o diferență între a simți că iubești pe cineva și în a-ți manifesta această iubire.

Iubirea se manifestă prin tandrețe, respect, loialitate, răbdare, înțelegere și nu în ultimul rând ascultare. A ști să asculți sufletul cuiva este cea mai mare dovadă de iubire.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook