Femeia, din cauza absenței tale alege să plece…

Femeia, din cauza absenței tale alege să plece...

Femeile pot părăsi o relație sau își pot înșela partenerul, chiar dacă au sentimente pentru el. Dar când fac asta?

Pentru a analiza psihologia și modul de gândire al unei femei, ar trebui să consumăm tone de cerneală și hârtie. La urma urmei, fiecare este diferit, dar toți au nevoie de același lucru într-o relație: de o prezență puternică. Orice este mai puțin, provoacă reacții proaste, tendințe de evitare și nefericire.

Și aici vine punctul; Femeia, din cauza absenței tale alege să plece, întrucât afirmația de mai sus nici măcar nu este discutabilă. Chiar dacă un bărbat se află la kilometri distanță din cauza muncii sau a altor angajamente sau locuiește în aceeași casă cu ea, el trebuie să găsească modalități de a-i aminti partenerei lui că îi pasă, că se gândește la ea și, în general, să-și facă simțită prezența în viața ei.

O femeie alege să fie cu un bărbat, în primul rând pentru că vrea să petreacă timp cu el.

Are această nevoie de a-și împărtăși timpul cu cineva care o face să râdă și să iasă din rutină, care îi dă motivație și oportunitatea de a visa la un viitor mai bun.

Poate fi egoist din partea ei, dar fiecare persoană este complet fericită doar atunci când simte că este pe primul loc în viața persoanei pe care o iubește. Vrea să simtă că și lui îi place să petreacă timpul cu ea. Vrea să-i ofere cu generozitate timpul său, fără ca asta să însemne că ea este exclusivă în viața lui.

Vrea să-i ofere lucruri noi și escapade, își dorește mereu aceeași emoție în pat, cea care a existat prima dată și aceeași pasiune intensă. Fiecare femeie vrea să o vrei! Este atât de simplu, trebuie doar să simți.

Altfel, obosește la un moment dat. Obosește să fii plecat tot timpul. Să te gândești constant la problemele tale financiare și profesionale și să nu lași loc în mintea ta pentru ea. Obosește să simtă că este pe ultimul loc, după familia și prietenii tăi.

Încearcă să te trezească de pe canapea, pentru a merge la o cafea sau la cină. Se sătura să-ți amintească de aniversările tale și de toate acele ocazii pe care le găsește pentru a petrece timp de calitate cu tine. S-a săturat să fie cea care trebuie să facă prima mișcare în pat, în fiecare noapte, și s-a săturat să alerge după tine.

Și când o femeie se sătura să te iubească, la un moment dat va izbucni și va deveni, în ochii tăi, cea mai rea persoană de pe Pământ.

Ea va scoate la iveală sinele ei rău, cel pe care tu însuți l-ai creat, prin indiferența și intransigența ta. S-ar putea să ajungi să crezi că ești victimă, dacă ea te înșală sau te părăsește, dar ești la fel de vinovat ca ea.

De ce nu i-ai ascultat tăcerea și plângerile?

Ai refuzat să vezi tristețea din ochii ei, pentru că nu erai dispus să te schimbi. Ai împins-o departe de tine sau în brațele altcuiva, care o face să se simtă din nou dezirabilă și unică. Cineva care a realizat ceea ce tu nu ai realizat. Pentru a alunga sentimentul de singurătate.

Pentru că, dacă o iubești în felul tău și nu așa cum are nevoie, atunci ce ai făcut? Dacă este nevoie de efort pentru a o pune în “programul” tău sau în gândurile tale zilnice, ar trebui să o scapi tu de prezența ta mereu absentă?

La urma urmei, dacă nu pleci, la un moment dat va găsi puterea de a te părăsi. Pentru că nicio ființă umană, și mai ales nicio femeie, nu s-a născut pentru a se strecura în viața altcuiva.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook