Femeia plânge cât plânge, apoi se ridică tot mai puternică

Femeie care plânge

A plânge, nu este o dovadă de slăbiciune, ci de curaj.

Oricât de puternică ar fi o femeie, tot are nevoie uneori să își exprime sentimentele și emoțiile. Nu știu dacă vă vine să credeți, însă femeile puternice chiar plâng. Avem impresia că a fi puternic, înseamnă a fi de neclintit, dar nu este deloc așa.

Diferența dintre a fi puternic și a fi slab, nu se măsoară în lacrimi, ci în capacitatea de a nu ceda – de a merge mai departe oricât de anevoios ar fi drumul.

Dacă o femeie slabă, întâi plânge și apoi renunță plângând în continuare, o femeie puternică rabdă, luptă, se târăște dar nu renunță. Abia după ce răzbește, se așează liniștită într-un colț al camerei și își lasă lacrimile să curgă.

Femeia plânge cât plânge, apoi se ridică tot mai puternică. Lacrimile femeii puternice, nu sunt lacrimi ale neputinței, ci ale eliberării.

Nu își plânge durerea, ci își purifică sufletul, ca atunci când bei apă după un efort susținut. O femeie puternică își poate stăpâni lacrimile și poate răbda mult. Ea plânge doar atunci când nu o vede nimeni.

Femeia puternică nu își va arăta slăbiciunile în fața altor femei sau a bărbaților. Ea nu renunță niciodată și nici nu lasă să se vadă sensibilitatea ei.

Ea poate părea distantă, dură și rece, însă ceea ce este în sufletul ei doar ea știe. Și nu este vorba că ar purta vreo mască, ea doar îi îmbărbătează pe cei din jurul ei – le oferă liniște, încredere și siguranță.

Înțelegeți acum de ce plâng femeile puternice?

Pentru că ele sunt alături și îi liniștesc pe toți, iar pe ele nu are cine să le liniștească. Le liniștesc doar lacrimile lor, atunci când sufletul nu mai poate susține problemele celorlați.

Nu vă lăsați păcăliți de aparențe – și femeile puternice au suflet. Și ele au nevoie de iubire, înțelegere și sprijin, chiar dacă nu o spun cu voce tare și nu o arată.

Au nevoie să vadă că efortul lor a meritat, iar cea mai bună dovadă a aprecierii lor poate fi până și o simplă îmbrățișare, oferită la momentul potrivit…

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook