Femeile sunt…

Cuplu îndrăgostiți AI

Nu este ușor să descrii femeia modernă.

Nu pentru că nu ai lucruri la care să te gândești, ci pentru că o femeie este o creație complexă, cu multe aspecte ascunse și vizibile. Pentru că femeia este o creație minunată. Pentru că… o femeie este totul!

Ea, este cea care ne dă viață. Ea, este mama, sora, partenera, bunica, prietena… Este nucleul unei familii, este ocrotitoarea copiilor ei și a copiilor din întreaga lume.

Și dacă se spune că există inegalități, ei bine, nu cred că vreo femeie a simțit vreodată că a pierdut vreo oportunitate în viața ei, din cauza genului. Acum, depinde de fiecare persoană să își revendice și să își ia locul în viață și în carieră.

Femeia, nu are de ce să se teamă dacă pretinde cu pasiune și vigoare ceea ce crede că merită!

Indiferent de așteptările societății, ale familiei și ale altora, femeile sunt capabile să decidă dacă să studieze sau să călătorească în lume, ce profesie să urmeze, cât de puțină sau câtă îmbrăcăminte să poarte, cât de subțire sau plinuță să fie, dacă vor avea copii sau dacă nu se vor căsători niciodată…

Aceasta este femeia modernă!

Femeia, poate face multe lucruri împreună cu bărbații dar și singură… și eficient. Ea luptă pentru a-și realiza visurile… Ești femeie, ai puteri și slăbiciuni, reguli și libertăți, triumfuri și eșecuri, te iubești cu imperfecțiunile tale – pentru că ele te fac perfectă.

Ești frumoasă din interior spre exterior. Tu poți să faci din timp prietenul tău și nu dușmanul tău. Știi că moda este temporară, dar stilul este etern. Faci ceea ce îți spune inima si nu ceea ce îți spun altii. Tu spargi stereotipurile…

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook