Învață să fii bărbat, nu băiat!

Bărbat care protejează o femeie

O femeie este ușor de câștigat, însă greu de păstrat.

Vorbim aici despre femeia care își dorește un bărbat alături de ea, cu care să dea sens cuvântului “împreună”, nu să-l pună drept scut în fața fricilor ei, pentru a acoperi nesiguranțe sau pentru a-l folosi.

Desigur, nu este nimic dificil și nici nu necesită cunoștințe de fizică nucleară. Sunt lucruri simple și ușor de înțeles.

Respectul este pe primul loc.

În primul rând, respectul față de tine este esențial, dar și consecvența în valorile tale și angajamentul față de obiectivele tale. Dacă te respecți pe tine și particularitățile tale, poți respecta și persoana de lângă tine.

Apoi siguranța.

Dacă reușești să îi inspiri sentimentul de siguranță, indiferent cât de mult i-ai greși, ea va fi acolo, lângă tine. Dar ai grijă! Pentru asta trebuie să fii bărbat, nu băiat. Fii puternic, demn, echilibrat și sigur pe tine. Dacă ea simte că, indiferent de ce s-ar întâmpla, tu îi vei fi alături și o vei sprijini, atunci este a ta.

Fii parte din viața ei.

O femeie care iubește, crede-mă, are puterea de a aduce soarele și stelele în zâmbetul tău. Însă nu pentru totdeauna. Trebuie să faci și tu ceva. Toate relațiile sunt bazate pe a oferi și a primi. Fii interesat de viața ei de zi cu zi, de lucrurile pe care le iubește. Îndeplinește-i micile dorințe.

Gândește-te la cadoul pe care i-l vei oferi și, în general, arată-i că este o prioritate pentru tine. Câștigă-i un zâmbet. Nu este niciun efort, nu necesită nici bani, ci doar puțină materie cenușie!

Consecvență.

Motive și acțiuni. Nu spune cuvinte mari pentru a o impresiona. Și da, o femeie care iubește, este ambele. Dacă nu există consecvență, pur și simplu nu se va putea visa alături de tine.

Află ceea ce îi place, ghidează-o spre ceea ce îți place ție, fă-o să se simtă unică și să își dezvăluie inima.

Nu pare dificil la prima vedere. Dar în practică? Nu este ușor, prietene, să ții o femeie lângă tine. Pentru că vezi tu, ea nu mai așteaptă ca prințul să o salveze de dragon. Ea însăși este un dragon. Nesiguranța ei este un dragon. Dar dacă învingi dragonul, vei primi prințesa!

Acum spune-mi dacă merită. Da, și iar da. Dacă simte că o iubești, fii sigur că lângă tine vei avea o femeie plină sufletește, care atunci când te va privi în ​​ochi, își va arăta sufletul.

Tu vei fi alături de ea, fără compromisuri. Vei oferi și vei primi. Te vei simți și tu complet. Pentru că, până la urmă, tu însuți vei deveni o persoană mai bună prin acest proces. La urma urmei, despre asta este dragostea: să devii mai bun. Să fii lustruit până vei străluci și să te oferi.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook