Îți mulțumesc pentru că ai făcut parte din viața mea!

Femeie sărută pe gât un bărbat

Îți mulțumesc pentru că ai făcut parte din viața mea, chiar dacă acum ai ales să continui fără mine!

M-ai învățat să iubesc și n-aș fi aflat niciodată ce înseamnă să trăiești. Eu, până atunci, doar am existat. Nu știam că o singură persoană, într-o mare de oameni, îmi poate umple goluri din suflet pe care nici măcar nu știam că le am.

M-ai ajutat să aflu atâtea despre mine și să înțeleg ce mă întregește. Îmi doresc să fi simțit și tu ca mine, să fi fost și eu la fel de important în definiția ta ca om.

Nu știu când sufletele noastre s-au deconectat, și de ce au făcut-o, însă îți sunt recunoscător pentru prezența ta aici, în inima mea.

Am ales să trăim unul fără celălalt, poate că dragostea noastră a fost doar o demonstrație a ceea ce urmează să trăim dar, chiar și așa, tu mi-ai schimbat destinul – m-ai făcut mai bun!

Prin faptul că m-ai iubit, am învățat să mă desprind de tot ce este material și să apreciez cu adevărat ceea ce nu poate fi cumpărat. Cu tine, m-am simțit cel mai bogat om. Tu, m-ai împlinit sufletește!

Ne schimbăm precum vremea de afară, e normal – facem parte din totul în care trăim.

N-am să regret separarea noastră, de fapt, noi nici nu ne-am separat – încă trăim sub același cer, suntem aici: în lumea asta.

Tind să cred că noi încă ne mai iubeam, însă am încetat să ne mai manifestăm iubirea ca la început. Așa este viața: ce nu folosești, înseamnă că nu-ți mai trebuiește, iar soarta îți ia. Merităm asta!

Cum este posibil să ai o dragoste așa mare, iar tu să o lași să se stingă?

E clar, e pedeapsa noastră pentru că suntem oameni, pentru că oricât de mult ne dorim un lucru, după ce îl avem, nu-l mai apreciem atât de mult ca la început.

Schimbările sunt inevitabile și fiecare dintre noi învață alt dans pe drumul său. Poate că, datorită mie, vei cunoaște iubirea aceea care nu se stinge sau, poate, nu o vei mai lăsa tu să se stingă. Cu siguranță, vei face alegerea corectă de data asta!

Vei găsi liniștea dar nu o căuta! Nu te concentra pe destinație, ci bucură-te de călătorie!

Viața este o călătorie, dintr-un loc în altul, în care vei cunoaște persoane diferite la fiecare oprire. Dar nu te opri! Nu lăsa pe nimeni să te abată din drumul tău. Cel care îți este sortit, nu te va opri. El va merge cu tine către aceeași destinație.

Lipsa ta a lăsat un gol în mine dar măcar, acum, știu cu ce trebuie să îl umplu. Nu voi mai face aceleași greșeli. Cea care va veni după tine, va fi cea mai fericită femeie din lumea. Nu te mai aștept, nu din cauza asta sunt eu singur, ci pentru că nu am găsit încă piesa lipsă din puzzle-ul sufletului meu.

Poate că, ceea ce simt pentru tine, nu mai este dragoste, ci recunoștință.

Da, îți sunt recunoscător! Cu tine, am putut cunoaște și aprecia iubirea adevărată. Îți mulțumesc că ai făcut parte din viața mea! Acum, mergi pe calea ta! Eu, cu siguranță, sunt pe drumul cel bun, datorită ție! Dacă nu luai decizia de a pleca, iubirea noastră s-ar fi stins de tot.

În urma ei, nu ar mai fi rămas decât o cenușă care ar fi murdărit tot ce a fost frumos între noi. Trebuia să faci asta! Ai luat decizia corectă, pe care să nu o regreți niciodată!

Vom fi amândoi bine. Iubirea noastră ne-a făcut mai înțelepți, neclintiți și puternici. Drum bun, sufletul meu!

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook