Iubește-i sufletul și mintea, și mai apoi trupul…

Femeie care se alintă

Este adevărat că trăim într-o lume în care aparențele dictează și nimeni nu întoarce capul pe stradă după cineva pentru că a văzut ce suflet frumos are. Te poți îndrăgosti cu adevărat de cineva doar atunci când îi descoperi gândirea, valorile după care se ghidează în viață și bunătatea inimii.

Știu, poți fi atras foarte tare de atitudinea și de felul în care arată cineva, dar aceste calități pot trezi în tine doar pasiune și dorință, nu dragoste. Suntem atrași de trupuri frumoase și uneori ne lăsăm provocați de acestea, dar ne îndrăgostim de minți și de suflete.

Cel care nu face efortul de te cunoaște, de a-ți descoperi mintea și sufletul – nu merită trupul tău, pentru că este limpede că doar de acest lucru este interesat. Iar dacă îți vrea doar trupul, înseamnă că s-ar mulțumi cu orice trup care arată ca al tău sau mai bine.

Pentru a putea obține iubirea unei femei, un bărbat trebuie să-i cucerească mintea și inima, înaintea trupului.

O persoană ignorantă este aceea care nu va depune un minim de efort pentru a cunoaște caracterul și valorile unei persoane. O astfel de persoană judecă și tratează oamenii doar după aparențe, însă aparențele sunt înșelătoare.

Cineva care alocă timp și energie pentru a cunoaște pe cineva, este evident că dorește să primească mult mai mult decât un trup gol – dorește să primească o inimă plină de iubire. Aceste persoane, care judecă după conținut și nu după ambalaj, merită tot respectul și aprecierea.

Cei care pretind că se îndrăgostesc de aspect, cred că sunt genul acela care, în copilărie, se bucurau când primeau ouă cu surprize – se bucurau înainte să vadă ce este înăuntru.

Nu cred că cineva poate iubi pe bucăți.

Iubirea adevărată trebuie să fie compusă din trei părți: minte, suflet și trup, altfel nu este adevărată – este doar o iluzie a iubirii.

Cineva care îți va iubi mintea și sufletul, cu siguranță va realiza ce persoană frumoasă și specială ești. Așa cum nimeni nu cumpără o ciocolată pentru că are ambalajul frumos, așa ar trebui să se ghideze și în iubire – adevărata frumusețe a unei persoane se află în interior.

Îndrăgostindu-te de suflete, și nu de trupuri, vei avea parte de frumusețe întreaga viață. Frumusețea trupului este trecătoare, în timp ce frumusețea sufletului rămâne veșnică.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook