Keanu Reeves a șocat lumea cu un alt mesaj puternic…

Keanu Reeves a șocat lumea cu un alt mesaj puternic...

Keanu Reeves este cunoscut de mult timp ca un actor genial, care poate juca atât roluri serioase, cât și hilare. Un alt lucru pentru care este cunoscut este înțelepciunea lui. Nu este ceva ce găsești des la celebrități.

Din când în când, el împărtășește lumii darul gândirii sale. Și acum, vă las un alt mesaj al lui. Bucurați-vă!

„Nu pot face parte dintr-o lume în care bărbații își îmbracă soțiile ca pe niște prostituate, arătând ceva ce ar trebui să fie valoros. Într-o lume în care conceptul de onoare și demnitate nu există și în care nu te poți baza pe ele când spui „promit”.

Unde femeile nu vor copii și bărbații nu vor o familie.

Unde fetele cred că au succes la volanul mașinilor taților lor, iar un tată care are puțină putere încearcă să-ți demonstreze că nu ești nimic. Acolo unde oamenii pretind în mod fals credința în Dumnezeu, cu un pahar de alcool în mână și cu lipsă de înțelegere a religiei lor.

Unde conceptul de gelozie este considerat rușinos, iar decența este un dezavantaj. Unde oamenii au uitat de dragoste și caută doar cel mai bun partener. Unde oamenii repară fiecare rugină din mașina lor pentru a economisi bani și timp, și arată atât de săraci încât se pot ascunde doar în spatele unei mașini scumpe.

Unde băieții irosesc banii părinților lor în cluburi, simțind sunete primitive, iar fetele se îndrăgostesc de ei pentru asta. Acolo unde bărbații și femeile au fost de mult timp de nerecunoscut și totul se numește „libertate de alegere”, dar cei care aleg o cale diferită sunt stigmatizați ca despoți înapoiați.

Îmi aleg calea, dar este păcat că nu am găsit o înțelegere asemănătoare la acei oameni la care mi-aș fi dorit să pot găsi mai multe.”

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook