Nu confunda politețea cu flirtul. Doar pentru că zâmbesc, nu înseamnă neapărat că îmi place aspectul tău și că urmăresc ceva…

Fată cu pălărie de soare

Politețea este atât de rară în zilele noastre încât unii o trec drept flirt.

Nu de puține ori o femeie bine intenționată zâmbește din suflet, un zâmbet însoțit de un comportament politicos, iar mai târziu se trezește în poziția neplăcută de a-și cere scuze pentru ceva la care nu se gândise. Nu, nu confunda politețea cu flirtul.

Doar pentru că zâmbesc nu înseamnă neapărat că îmi place aspectul tău și că urmăresc ceva. Zâmbesc pentru că acesta este caracterul meu.

Este atitudinea pozitivă pe care am adoptat-o ​​pentru a-i face pe cei cu care interacționez să se simtă bine, fie că sunt oameni pe care îi cunosc personal sau străini pentru mine și colaborăm într-o afacere.

Doar pentru că răspund la mesajul tău pe messenger, nu înseamnă că sunt interesat de tine, dar nu vreau să par nepoliticos. Nu cred că este un lucru rău să vorbesc „despre vreme și oameni” cu un semen.

Doar pentru că sunt politicos cu tine nu înseamnă că am altfel de gânduri.

Sunt politicos cu întreaga lume, pentru că asta am fost învățat de familia mea. La urma urmei, consider că grosolănia închide ușile și politețea le deschide.

Cu toate acestea, nu mă comport amabil din acest motiv, ci pentru că visez la o lume în care să prevaleze bunătatea și dragostea față de semeni. Ceea ce am visat s-ar putea să nu se împlinească niciodată, dar consider că este de datoria mea să dau exemplul potrivit!

Deci, cu cât unele persoane înțeleg greșit comportamentul meu inocent, cu atât îmi voi ridica statura și voi susține că dacă toată lumea mi-ar imita exemplul, lumea noastră ar fi un vis.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook