Nu este nimic greșit în a trata oamenii așa cum te tratează și ei…

O fată tristă

Prietenii adevărați te vor suna și atunci când nu au nevoie de nimic.

La majoritatea oamenilor, recunoștința este doar o dorință voalată pentru mai multe beneficii. De multe ori, devenim convinși că iubim oamenii care sunt mai puternici decât noi, în timp ce doar interesul este cel care produce o astfel de prietenie în noi. Ne dedicăm lor, nu pentru binele pe care vrem să-l facem, ci pentru ceea ce vrem să primim.

Karma are un mod uimitor de a avea grijă de noi în unele situații.

Când disper îmi amintesc că, de-a lungul istoriei, calea iubirii și a adevărului a triumfat întotdeauna. Aș vrea să le reamintesc unora că, chiar dacă Facebook este o lume virtuală, nu trebuie să le lipsească niciodată respectul, pentru că în spatele unei tastaturi se află, în orice caz, o persoană reală.

Toată lumea este oportunistă, dar nimeni nu știe să fie cu adevărat oportunist.

Dacă ai porniri oportuniste, măcar fii sigur că nu există nicio persoană atât de neînsemnată sau atât de neglijabilă care, mai devreme sau mai târziu, să nu te poată ajuta; de care, desigur, nu vei putea profita dacă, anterior, i-ai arătat că o disprețuiești. Politicienii nu cunosc nici ura, nici dragostea.

Adevărații oportuniști te sună doar când au nevoie de ceva.

Conștientizarea alegerilor noastre, fără condiționare și responsabilitatea pentru consecințele acțiunilor noastre, este ceea ce ne face liberi. Curajul de a cere ajutor, este deja un pas spre schimbare și conștientizare.

Unii numesc prietenia o societate de interese, un schimb de ajutoare, un comerț pe scurt, în care iubirea de sine speră să poată câștiga ceva.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook