Nu lăsa niciodată oamenii “ieftini” să îți atingă sufletul și sentimentele…

Femeie dezamăgită

Oameni “ieftini”, care îți apar în cale pentru a te învăța ce înseamnă puțin.

Oameni “ieftini”, care îți invadează viața doar ca să-i poți urî și apoi să degenereze în ochii tăi. Oameni mici, care ți-au defăimat imaginea, fără să te poată înfrunta, fiindu-le greu cu tine ca adversar. Ei nu și-au acceptat înfrângerea, neputând digera cartonașul roșu pe care l-ai arătat, luându-le dreptul de a se asocia cu tine.

Scoate-i din viața ta!

Fie pentru că nu ți se potrivesc, fie pentru că au încercat să se joace cu tine, subestimându-ți inteligența, nerespectându-ți personalitatea, limitele, liniile și credințele.

Oameni răi, care nu s-au putut descurca cu tine, să te înțeleagă și să te asculte. Te-au mințit și te-au batjocorit, pentru a se apăra și pentru ca mai apoi, să riposteze.

S-au comportat cu tine de parcă ar fi trăit ei în locul tău, de parcă ar fi mers ei pe drumul tău până acum, câștigându-și dreptul de a te judeca. Au răspândit, pe ici-colo, concluzii needucate și impulsive, exagerând cu minciuna lor despre tine, pentru a-și spori subconștient stima de sine și ego-ul.

Ți-au atacat personalitatea, pe care ai construit-o cu durere și cu onoare și, pe care, ai îmbrăcat-o cu demnitate!

Să-ți spun ceva: dacă te enervezi și explodezi, vei cădea în capcana lor.

Dacă țipi și experimentezi o stare de fierbere sufletească, te vor învinge. Nu încerca să te încurci cu defăimătorii, oricum tu știi care este adevărul!

Mulțumește-le pentru mizeria din sufletului lor, pe care ți-au arătat-o ​​și care, te-a făcut să îți dorești să nu-i mai vezi niciodată! Nici măcar întâmplător pe stradă. Ei au fost învinși, iar asta i-a durut foarte mult!

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook