Nu ne-am născut pentru a trăi singuri dar nici cu oricine…

Bărbat care merge cu o femeie în brațe

Orice persoană merită și are nevoie să se simtă iubită și ocrotită, însă sunt tot mai puțini aceia care încă mai știu cum să iubească cu toată ființa lor. Pentru ca o relație să fie frumoasă, trebuie să existe magnetism, magie și o iubire atât de puternică, încât să merite să fie povestită.

Un bărbat care va dori să fie lângă o femeie, nu doar cu trupul, ci şi cu sufletul, arată cea mai mare dovadă de iubire. Pentru el, cele mai important lucru în relație, este comunicarea dintre sufletele voastre.

Bărbatul care dorește să îţi cunoască temerile, neliniștea, îndoielile, ca apoi, să te iubească și mai mult, este bărbatul care te iubește cu adevărat pentru ceea ce ești.

El este omul care te iubește dimineața devreme, când ești nemachiată și ai părul ciufulit.

Pe umărul acestui bărbat poți pune capul și vei simți cum te topești, pentru că el este bărbatul care te venerează.

Din partea lui, vei simți o iubire incredibilă. Vei simți ca și când nu meriți o asemenea iubire, însă el va avea grijă mereu să îți spună cât de demnă ești de iubirea lui și cât de ușor îi este să te iubească.

El îţi este aproape fără „doar” și „poate”…

Îți va fi aproape mai ales când ești tristă, și nu va conta dacă nu vei fi pe placul apropiaților săi. Nu va conta că te vei îngrășa cu 5 kg, nici dacă ți-ai pierdut jobul, dacă eşti deprimată sau dacă ești supărată pe el. El va rămâne lângă tine, la bine şi la greu.

El înțelege că iubirea constă în lucruri mici.

Te va ajuta la treburile casnice, ba chiar mai mult, când ai o zi grea, te va aștepta acasă pregătind o cină romantică. El este bărbatul care îţi scrie mesaje frumoase într-o banală zi de luni, și nu pentru că este ziua ta sau ziua îndrăgostiților.

Ai nevoie de bărbatul care, atunci când nu vă merge bine, să te strângă în brațe și să-ți spună: “Fii fără grijă, ne vom descurca noi…”.

Iubirea lui te va elibera, te va inspira.

Acest bărbat va crea pentru tine o lume nouă, din care tu, cu bucurie, vei face parte!

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook