O femeie puternică nu acceptă alte tratamente în afara celui de a fi iubită cu adevărat!

Femeie urcând trepte

O femeie ajunge să fie puternică atunci când altă cale nu mai există.

Nicio femeie nu este puternică de la început – a fi puternic nu este o alegere, ci o necesitate. Fierul își mărește duritatea și rezistența prin călire – este trecut prin foc și bătut, apoi iar trecut prin foc și iar bătut, și tot așa până ia ajunge la forma dorită, ca mai apoi să fie înecat în ulei.

Pentru ca o femeie să ajungă să fie puternică, ea va cunoaște mai întâi infernul, trădarea, suferința, dezamăgirea și va învăța că oamenii nu sunt întotdeaua ceea ce par a fi.

O femeie ajunge să fie puternică abia atunci când depășește toate necazurile și încercările vieții.

Atunci când, cu inima sfâșiată, încă mai găsește puterea să înfrunte trădarea, răutatea și nedreptățile oamenilor.

Ea supraviețuiește tuturor încercărilor la care este supusă și depășește toate limitele impuse de ea însăși sau de ceilalți, dovedindu-și în acest fel că poate mai mult decât credea.

După ce câștigă toate luptele cu ea însăși și cu cei care i-au provocat durere, ea înțelege că ființa aceea firavă și neajutorată care era – a dispărut. În locul ei, trecută prin foc și apă, cu inima tăbăcită și plină de cicarici, a apărut femeia care a învins infernul.

Această nouă versiune a ei – femeia demnă, dreaptă, sigură pe ea, care afișează un zâmbet care exprimă încredere și siguranța în forțele proprii, cu mersul unduietor, senzual dar ușor grăbit și fără pic de vulgaritate, este capabilă să ademenească privirea oricărui bărbat.

Femeia aceasta nu se mai încrede în cuvinte, pentru că ea știe că un bărbat adevărat este acela care joacă cu toate cărțile pe masă – care îți exprimă sentimentele și își face cunoscute intențiile, care vorbește puțin și face mult. Mulți bărbați ar vrea-o dar nu mulți au curajul să intre în vorbă cu ea.

Femeia puternică nu este pentru oricine.

Doar un bărbat în adevăratul sens al cuvântului, un bărbat adevărat, îi poate sta alături.

Femeia aceasta nu mai poate fi îmblânzită și supusă, pentru că ea nu mai acceptă alte tratamente în afara celui de a fi iubită cu adevărat.

Pentru femeie puternică nu există cale de mijloc sau jumătăți de măsură.

Ea nu va cerși atenția și dragostea nimănui și nu va însista niciodată ca cineva să rămână în viața ei. Ea știe ce merită și nu se va mulțumi niciodată cu mai puțin.

Nu-și va pierde timpul cu oameni nehotărâți, neserioși sau care nu-și respectă cuvântul. Ea nu mai tolerează minciuna. Nu îi este teamă să își deschidă sufletul – cu aceeași repeziciune și-l poate și închide.

Nu mai poate fi dezamăgită sau rănită, pentru că ea nu mai are așteptări de la nimeni. Nu își mai face planuri și mereu transmite același mesaj zilei de mâine: ”Surprinde-mă frumos”!

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook