O inimă mare – singurul lucru pe care ar trebui să-l cauţi la o femeie…

Foto: Pexels
Distribuie:

Sunt şapte miliarde de oameni pe planetă – din care jumătate sunt bărbaţi. Dar multora dintre noi ne este incredibil de greu să găsim o persoană pe care să o iubim. Cu atât de multe opţiuni, ai putea crede că găsirea unui partener de viaţă nu este o sarcină atât de dificilă. Dar exact asta este problema atunci când ai prea multe opţiuni; nu te poţi hotărî, relatează autorul Paul Hudson.

Indiferent dacă suntem în căutarea unei persoane “cu adevărat deosebite” (care probabil nu există) sau vânăm persoanele nepotrivite, îi căutăm pe cei care ne fac să suferim. Căutăm otrava. Trăim într-o lume plină de şapte miliarde de dependenţi, care rareori – sau niciodată – nu ştiu ce este bun pentru ei.

Este amuzant, dacă stai să te gândeşti. Spunem că vrem pace şi confort, dar odată obţinute toate acestea într-o relaţie, ne plictisim şi începem să ne îngrijorăm. Ne întrebăm dacă iubirea pe care o simţeam mai există, pentru că lipiciul care ne ţinea uniţi – noutatea, misterul şi exaltarea – s-a cam uscat.

Fiind atât de defecţi, nu-i de mirare că nu putem face o relaţie să meargă.

Suntem conduşi de orgoliile noastre, care nu prea au loc într-un parteneriat.

Suntem nişte dependenţi de adrenalină, egoişti şi naivi, şi căutăm pe cineva care să ne ajute să rămânem întregi. Poate de aceea ne avem unul pe celălalt. Poate că trebuie să rămânem împreună – să ne întindem o mână unul altuia în vremuri tulburi. Pentru că vremurile sunt întotdeauna tulburi.

Poate ar fi mai bine să stai departe de persoanele care îţi otrăvesc viaţa. Poate ar trebui să găseşti pe cineva care are suficientă iubire în inima sa pentru a rămâne mereu împreună.

Frumuseţea are forme şi mărimi diferite, dar cea mai frumoasă calitate a unei femei este o inimă mare. Indiferent cât de multe riduri lasă anii pe faţa ei, inima ei va fi mereu tânără şi plină de viaţă.

Cu cât este mai mare inima, cu atât mai multă iubire are de dăruit. Un singur lucru nu ai niciodată destul – iubirea.

Vrei o femeie care să-ţi fie alături când viaţa te doboară. Vrei pe cineva care să-ţi dea un sfat sau o mână de ajutor. Indiferent dacă eşti îngrijorat, trist sau fericit, să fie lângă tine. Ai nevoie de o femeie cu o inimă uriaşă. O persoană iubitoare se bucură odată cu tine. Te face să te simţi mai puţin singur. O femeie cu inima mare te va iubi aşa cum eşti, şi nu poţi cere mai mult de-atât.

Cu cât este mai mare inima ei, cu atât îţi va fi mai bine. Iubirea se răspândeşte. Îţi poate face ziua mai frumoasă. Iar dacă tu eşti fericit, poţi însenina ziua altcuiva. Dacă ai pe lângă tine o persoană care te iubeşte şi căreia în pasă, devii un om mai bun. Începi să vezi lumea prin ochii ei. Şi nu este o lume întunecată; este plină de bunătate şi frumuseţe.

Îi tratezi altfel pe ceilalţi. Eşti mai fericit decât ai fost vreodată. Pentru că, din punctul tău de vedere, eşti cu cea mai nemaipomenită femeie din întreaga lume. Or fi şapte miliarde de oameni pe planetă, dar te simţi cel mai norocos dintre toţi.

Cu cât este mai mare inima ei, cu atât este mai puternică relaţia voastră. Devotamentul, încrederea şi respectul sunt rezultatele iubirii. Ai încredere deplină în cel pe care îl iubeşti şi care te iubeşte la rândul său. Eşti loial doar dacă îţi iubeşti partenerul. Bineînţeles, cu toţii facem greşeli. Dar dacă ai în viaţa ta pe cineva cu inimă mare, este puţin probabil că vei face pe cineva să sufere.

Este uşor să rănim persoanele considerate “rele”. Sunt persoanele care nu ne plac. Cei care ne tratează urât pe noi şi pe alţii. Dacă vrei o femeie pe care să nu o răneşti niciodată, atunci caută-ţi o femeie cu inimă mare. Viaţa ta va fi de 100 ori mai bună.

Distribuie:

Notă:

Este interzisă preluarea integrală sau parțială a conținutului articolelor fără acordul în scris al autorului.