Partenerul care te completează este oglinda ta. Sunteți ca două piese de puzzle care se potrivesc perfect…

Foto: Pexels
Distribuie:

Partenerul care te completează nu trebuie confundat cu sufletul pereche. O persoană poate avea mai multe suflete pereche într-o viață, susțin specialiștii de la Elite Daily.

Partenerul care te completează este însă o oglindă a ta. Este ca și cum te-ai întâlni pe tine într-o altă persoană. Simți că este tot ceea ce tu nu ești, că te completează.

Tot specialiștii citați de Elite Daily susțin că trebuie să treci prin anumite etape de conexiune pentru a găsi partenerul care te completează.

De fapt, șansele ca tu să îți găsesti această oglindă sunt suprinzători de mici. Este posibil să nu îl găsești niciodată în viața aceasta. Întrucât este vorba despre o conexiune metafizică, există câteva etape pentru a-ți găsi partenerul.

7 etape pe care trebuie să le parcurgi înainte de a găsi pe cineva care te completează

Pregătirea

Atunci când două persoane ce trebuie să se întâlnească pentru a se completa, nu s-au întâlnit, trec printr-un stadiu de pregătire. Este prima etapa, în care fiecare își trăiește viața, având senzația că acela sau aceea pe care trebuie să o întâlnească este undeva acolo, doar că nu s-au întâlnit încă.

Poți, deci, simți că mai ai de lucrat la propria persoană înainte de a-ți întâlni jumătatea perfectă. O conexiune metafizică este puternică și trebuie să fii pregătită, pentru că intimitatea este atât de diferită.

Prima întâlnire

Poți simți că partenerul care te completează va ajunge în viața ta, ca și cum ai simți semnele universului că urmează să trăiești ceva nemaipomenit.

Poți simți că iubești sau că te incita o persoană pe care nu ai cunoscut-o încă. Poți primi simboluri prin vise, simboluri ce reprezintă iubirea eternă. Sau poate v-ați văzut și nu ți-l poți scoate din minte. Îți stimulează gândurile într-un mod atât de intens.

Îndrăgostirea de partenerul care te completează

Atunci când vă întâlniți, conexiunea va fi atât de puternică încât nu vei fi simțit asa ceva înainte de el. Te poți simți dezorientată, poți reactiona ciudat!

Dacă de obicei te arunci într-o relatie, de data aceasta, când întalnești partenerul care te completează, poți fi plină de anxietăți. Sau invers, dacă de obicei ești retrasă, acum poți fi la picioarele lui. Oricum ar fi, această întalnire îti va schimba viața. Este atât de puternic efectul, încat vei accepta că este o iubire așa cum nu ai mai cunoscut.

Această perioadă în care simți că Raiul este pe Pământ este scurtă. Sufletele care se completează sunt marcate de mai mult decât conexiuni intense și sentimente puternice.

Tumultul dintre tine și partenerul tău metafizic

Deși durează luni de zile de când oamenii din relații de cuplu iși arată ego-urile în acțiunile lor, conexiunea dintre sufletele pereche sunt atât de puternice și naturale încât se întamplâ mult mai repede.

Întrucât partenerul care te completează este o oglinda a ta care te ajută să-ți vezi manifestările psihologice proprii, este posibil ca oglindirea în altă persoană să te sperie. De aceea, contează mult etapa de pregatire.

Daca vă întalniți și sunteti pregătiți, turbulențele din cuplu pot fi atât de puternice încât vă puteti speria, ceea ce va duce la despărțire.

Urmărirea

În această etapă, pot fi mai multe deznodăminte, întrucât fiecare cuplu metafizic este unic. Dacă unul dintre voi se retrage, celălalt poate răspunde în multe feluri. Fie se poate retrage la rândul lui, izolându-l pe celălalt, fie poate să îl urmărească pe cel care se retrage, pentru a-i controla acțiunile.

Aproape de cele mai multe ori, aceasta etapă se lasă cu separarea fizică a iubiților metafizici. Există multe emoții, mult tumult și dezamăgiri.

Predarea

Timpul petrecut separați poate fi o etapă critică. Ambii parteneri își explorează acele părți din ei care îi sperie și pe care le blochează.

Dacă vrei să te reconectezi cu partenerul care te completează, încearcă terapia. Sau te poți lăsa pe mâna vieții și a evenimentelor ce vor duce la dezvoltarea ta personală.

Pe masură ce relația cu tine însăți se aprofundează, și conexiunea cu partenerul tău se înțesește. Îl vei simți acolo, prezent ca o umbră. Poți începe o alta relație în perioada aceasta, însă niciodată nu vei scapa de senzația conștientă că EL există și iși dorește să fie cu tine.

Reuniunea

Întrucât partenerul care te completează este o conexiune a sufletelor, este greu să îl găsești în viața aceasta. Dacă însă ați petrecut timp separați, puteți reconstrui sau crește ceea ce nu aveați în voi înșivă înainte de a va cunoaște.

Acceptarea, iertarea, dorința de a renunța la controlul celuilalt va pot aduce împreună. Și dacă sunteși norocoși să vă reintâlniți în aceasta viață, veți simți o conexiune pe care majoritatea oamenilor nu o vor întelege niciodată.

Distribuie:

Notă:

Este interzisă preluarea integrală sau parțială a conținutului articolelor fără acordul în scris al autorului.