Scuza nr. 1 pe care o folosesc bărbații când vor să te evite…

Scuza nr. 1 pe care o folosesc bărbații când vor să te evite...

De cele mai multe ori, oamenii își doresc lucruri diferite, se exprimă diferit și înțeleg diferit. Iar rezultatul este absolut devastator, deoarece cealaltă persoană nu înțelege nimic. Multe lucruri și multe neînțelegeri ar putea fi evitate dacă am spune ceea ce ne gândim.

Poate că, atunci când auzi adevărul, este puțin incomod, dar atâta timp cât îl știi, iei unele decizii mult mai repede și, mai presus de toate, știi ceea ce simte celălalt.

De câte ori nu ai auzit răzvrătiri de la „obiectul dorinței tale”, spunând că nu te vrea, într-un alt mod mai amabil? Da, adevărul este că bărbații au devenit acum foarte inventivi în materie de scuze și pot scăpa foarte ușor de tine. Așa că, este o idee bună să afli șase scuze pe care ți le va spune atunci când, pur și simplu, nu te vrea.

1. „Nu vreau o relație acum.”

Este scuza numărul unu pe care o oferă aproape toți bărbații atunci când vor să evite o femeie. Așa că, atunci când cineva îți spune că nu vrea o relație, cu siguranță nu vrea o relație cu tine.

Amintește-ți că, atunci când avem sentimente puternice pentru cineva, nu vrem să fim departe de acea persoană. Rareori un bărbat nu vrea companie, așa că nu fi surprinsă dacă îl vezi după o lună în brațele altcuiva.

2. „Meriți ceva mai bun.”

Bineînțeles că meriți ceva mai bun, pentru că tipul își salvează sinele prețios pentru altcineva. Și ghici ce; nu ești tu! Pur și simplu nu are curajul să-ți spună.

3. „În acest moment vreau să mă concentrez pe cariera mea.”

Este scuza pe care ți-o spune și nu poți să-i spui nimic. Te întrebi pe bună dreptate: „Și cu ce îl opresc eu?”. Nu încerca să găsești un răspuns pentru că, orice ar fi, el nu te vrea de partea lui. Cine vrea, găsește modalități și timp pentru a fi cu tine. Pur și simplu nu vrea să te încadreze în programul lui.

4. „Sunt stresat financiar.”

Dar nu ai cerut un sponsor, ci un partener. Pur și simplu nu vrea să irosească niciun ban cu tine sau folosește criza financiară prin care trece ca scuză pentru a te evita în cel mai politicos mod.

5. „Nu cred că aș putea vreodată să am încredere în tine.”

E clar că nu ai făcut nimic care să justifice neîncrederea lui. Singura ta vină a fost că ești arătoasă și, din pricina geloziei, nu va avea liniște sufletească cu tine. Îl faci să se simtă nesigur și nu vrea să se complice. Doar să nu fii surprinsă dacă îl vezi după un timp având o relație cu o femeie model.

6. „Locuiesc cu ai mei.”

Mulți bărbați încă locuiesc cu părinții lor din cauza problemelor economice sau pentru că încă nu s-au hotărât să devină adulți. Le place grija mamei, mâncarea gătită în casă, cămășile călcate și nu vor să fie împovărați chiria și cu facturile la utilități.

Dacă nu locuiești singură, atunci există o problemă din motive întemeiate. Așa că, dacă vrea să te evite, este o scuză foarte inteligentă să-ți arate că situația nu poate continua așa, fugind la hoteluri și la casele prietenilor.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook