Sfaturi de bază care te vor face să te simți mai bine cu viața ta…

Femeie zâmbește la telefon

Astăzi, mulți oameni din societatea noastră suferă din cauza stresului pe care îl pot avea la locul de muncă sau se simt deprimați, pentru că simt că nu au realizat ceva important în viața lor.

Există câteva sfaturi care îți vor îmbunătăți comportamentul și modul în care îți vezi viața:

Reduce stresul cu un zâmbet.

În primul rând, dacă te simți enervat sau nu ești într-o dispoziție bună, există unele dovezi științifice care susțin că dacă zâmbești mai mult, cu atât mai mult îți ajuți mintea și corpul să reducă stresul pe care îl ai în acel moment.

Există, de asemenea, o cercetare făcută în știința psihologică, care a realizat un experiment pentru a verifica dacă zâmbetul poate reduce efectiv anxietatea, în care 117 elevi au fost supuși unui test.

Acestora, li s-a cerut să pună mâinile în apă rece, iar unii dintre ei au fost rugați să zâmbească în timp ce fac acest lucru.

Rezultatele au arătat că, la elevii care au zâmbit în timpul testului, pulsul le-a revenit la normal, spre deosebire de elevii care nu au zâmbit, și al căror puls a bătut semnificativ mai repede.

Sărbătorește-ți micile succese.

Un alt sfat care te poate ajuta, este să sărbătorești micile succese pe care le poți avea în viața ta. De exemplu, dacă obții jobul mult visat, ar trebui să-ți sărbătorești succesul, pentru că ai muncit din greu pentru a-l obține și nu ar trebui să-ți spui că este ceva nesemnificativ.

Treziți-vă cu o gândire pozitivă.

Ar trebui să-ți începi ziua cu gânduri pozitive și cu iubire de sine. De exemplu, ar trebui să-ți spui că va fi o zi grozavă, astfel vei atrage mai multă energie pozitivă.

Dacă îți spui contrariul, ca și cum ar fi o zi proastă, atunci probabil că ți se va întâmpla ceva negativ, pentru că totul începe cu tine și cu felul cum te vezi.

Iubește-te.

Ar trebui să te iubești și să-ți apreciezi eforturile pe care le faci pentru a-ți îmbunătăți stilul de viață. Nu te compara cu ceilalți, pentru că acest lucru te va face să te simți mai trist decât ești cu adevărat.

Exerciții.

Dacă vrei să reduci stresul pe care îl simți în acel moment din viața ta, ar trebui să faci sport. Exercițiile, precum joggingul, alergatul, dansul, pot reduce stresul pe care îl simți, iar după exerciții te vei simți mai fericit și mai relaxat.

Elimină stresul de la locul de muncă.

Unii oameni, sunt destul de stresați din cauza mediului de lucru și al sarcinilor lor. Dacă lucrezi într-un mediu în care oamenii nu te tratează bine și te stresează sau nu-ți place munca ta, atunci ar trebui să găsești modalități de a crea un mediu mai calm și de a avea propriul tău spațiu personal la locul de muncă.

Acestea sunt sfaturi de bază, care vă pot îmbunătăți sănătatea personală și vă pot ajuta să vă schimbați modul în care vă vedeți viața.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook