Strălucește prin absența ta acolo unde prezența ta nu este apreciată…

Fată care privește spre cer

Strălucește prin absența ta de la tot ceea ce îți umbrește personalitatea. Îndepărtează-te de ceea ce îți întunecă și îți distruge sufletul.

Uneori, este nevoie de absența ta pentru a primi respect și apreciere. Pleacă cu demnitatea și respectul de sine care te caracterizează. Pentru a-ți marca fiecare evadare cu moralul și principiile care te disting.

Îndepărtează-te de orice îți subminează inteligența, îți umbrește personalitatea, îți asuprește și insultă condiția umană.

Nu lăsa ca existența ta să devină un balast de comportament nepotrivit. Nu permite ființei tale să cadă pradă intențiilor toxice și morbide ale fiecărei „fiare sălbatice”, unse ca „om”. Scapă de îndoielile și nesiguranța provocată de unele persoane. Mergi în locuri liniștite.

Evită mările furtunoase și fundurile lor perfide, care îți pun în pericol integritatea fizică și psihică. Și mergi întotdeauna către mările sigure ale liniștii tale sufletești.

Nu lăsa loc în viața ta pentru ceva care nu te reprezintă ca persoană.

Șterge atitudinile superioare ale unora încă de la apariția primului semn. Acționează din stadiile incipiente și elimină din împrejurimi orice urmă de exploatare și invidie.

Vânează-le si pe cele din aliajul tău. Și mergi întotdeauna acolo unde strălucirea sufletului tău este reflectată.

Învață să nu cerșești niciodată timp și spațiu de la cei cărora nu le pasă de existența ta.

Nu căuta recunoaștere de la cei nedemni și aplauze de la cei incapabili. Nu căuta cu insistență atenția celor care sunt surzi la vocea ta. Să nu îți ignori dorințele, dar nici să nu le lași să devină un obstacol pentru obiectivele și ambițiile celorlalți.

Ridică-ți respectul de sine deasupra acestei lumi. Stima ta de sine trebuie să fie mai presus de interesele și egoismul celorlalți. Și strălucește prin absența ta acolo unde prezența ta nu este apreciată.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook