Tăcerea unei femei este precum liniștea de dinaintea furtunii…

Femeie care suferă pe fotoliu

Când o femeie tace, fii sigur că urmează să se întâmple ceva.

O femeie alege tăcerea, nu când este vinovată sau când nu are dreptate, ci dimpotrivă – ea tace când înțelege că vorbele nu mai pot repara nimic. Credeți-mă, este de mii de ori mai bine ca o femeie să țipe, să urle, să facă acuzații și reproșuri – atunci mai există șanse ca lucrurile să fie îndreptate.

Însă când o femeie păstrează tăcerea, atunci apare pericolul. Când o femeie tace, înseamnă că și-a epuizat și ultimul dram de răbdare, că a ajuns la capătul puterilor.

Tăcerea unei femei nu înseamnă liniște, ci este o declarație de război.

Această tăcere este asemenea unei alarme silențioase de toleranță zero. Este liniștea de dinaintea spectacolului – își pregătește, nu întrarea în scenă, ci ieșirea.

Ar putea să înșire o listă întreagă cu argumente care să te convingă că te înșeli dar ar fi ca și când i-ai spune prostului că e prost și nebunului că e nebun. Ea ar fi vrut ca singur să îți dai seama când și cu ce i-ai greșit.

Nimic nu o dezamăgește mai tare decât faptul că pui orgoliul mai presus de ea.

A acceptat multe neajunsuri în numele iubirii și te-a iubit cu bune și rele, la bine și la greu, însă nu îți va putea da niciodată dreptate atunci când nu ai.

În această poveste, în care tu vrei să fii păpușar, ea nu poate fi păpușa ta. Preferă să se recunoască învinsă și să accepte acest așec al relației, decât să tolereze nedreptatea.

Nu îți lăsa femeia să tacă și să țină supărare, pentru că în acest fel ea nu se va liniști, ci dimpotrivă – va obține timpul necesar pentru a face o retrospectivă a relației cu tine. Ia-o în brațe, sărut-o, cere-ți scuze, fă o să râdă, fă orice pentru a rupe tăcerea. Și dacă de bună voie nu-ți zâmbește, gâdil-o! :))))

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook