Ți-ai promis că nimeni nu te va mai răni vreodată…

Femeie singură pe o stâncă

A fost probabil cea mai grea decizie pe care ai luat-o vreodată. A fost momentul în care ai spus “stop” și ai luat-o de la capăt pe drumul pe care ți l-ai dorit.

Nu ți-ai mai dat voie să suferi. Ești noua versiune a ta.

Pentru că ți-ai promis că nu vei mai lăsa pe nimeni să te rănească. Niciodată. Nici nu ții socoteală de câte ori te-au rănit. Ai oferit dragoste și ai primit durere. Ai devenit un sacrificiu și, la prima dificultate, nu a fost nimeni alături de tine.

Nu de puține ori, ai auzit cuvinte grele și critici (pe care tu nu le-ai cerut) de la oamenii care îți stricau starea de spirit, fericirea și însăși viața, spunându-ți că este „pentru binele tău”.

Și dacă încă nu ți-ai promis asta, poți să o faci acum.

Nu-ți mai permite să simți durere și spune-le „la revedere” tuturor celor care nu merită să fie alături de tine. Te-ai născut pentru a găsi fericirea, însă te-ai împiedicat de oameni nedemni. Și ai căzut.

Ridică-te, inspiră adânc și continuă să mergi înainte. Învață să recunoști “obstacolele umane” și nu da înapoi. Singura modalitate de a nu fi rănit constant de ceilalți, este să te iubești pe tine însuți și să stabilești granițe. Limite strânse.

Află ce îți place cu adevărat și ce te deranjează, acestea sunt “granițele” tale. Cei care vor intra în viața ta trebuie să îți respecte aceste “granițe” și să nu încerce să treacă peste ele. Nu le permite!

Ascultă-mă, este dreptul tău prin naștere să îți găsești fericirea. Nu te mulțumi cu mai puțin. Cei care merită, vor rămâne în viața ta. Iar cei care pleacă, nu au meritat. Este mai bine să te rănească o dată, atunci când vor pleca, decât să te rănească în ​​fiecare zi, ani de zile, pentru că au rămas!

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook