Ține-i aproape pe cei care te fac să zâmbești…

Ține-i aproape pe cei care te fac să zâmbești...

Pe măsură ce îmbătrânim, ne dăm seama de valoarea oamenilor optimişti.

Desigur, experiențele pe care le-am trăit ne fac să fim atenți la noile cunoștințe și să fim pesimiști în ceea ce privește găsirea de noi prieteni adevărați sau de parteneri de viață. În această căutare este important criteriul de selecție. Ce zici de oamenii care te fac să zâmbești?

Sunt mulți acolo care încearcă să te ajute, să te înveselească, să facă glume pentru a te face să te simți mai bine. Cu siguranță le pasă de tine, ori poate doresc să vadă oameni fericiți în jurul lor, pentru că ei înșiși nu suportă tristețea.

Dar nu ei sunt cei care merită să aibă un loc în viața ta.

Mulți îți spun să zâmbești, însă puțini reușesc să te facă să faci asta, așa cum puțini se îndrăgostesc de zâmbetul tău și vor să navigheze cu tine spre fericire. Vedeți diferența? De la cuvinte la fapte, zâmbetul este calea.

Așa că, sunt unii oameni care parcurg sute de km ca să te vadă chiar și pentru câteva minute, pentru că ei știu cât de fericit vei fi după aceea. Cei care îți trimit mesaje târziu, înainte de culcare, îți spun în fiecare seară „noapte bună” și cei care îți rezervă bilet să-i vizitezi, fără să te întrebe, pentru că vor să petreacă ceva timp cu tine.

Cei care te sună sâmbătă dimineața, cei cărora nu le este frică să-ți spună „mi-e dor de tine”, pentru că ei știu că zâmbetul care se va forma pe fața ta este mai important decât ego-ul lor.

Un „vreau să te văd”, o vizită de la cineva pe care nu l-ai mai văzut de ceva vreme, o înghețată și o plimbare pe plajă, sunt elemente capabile să te facă să uiți de orice. O îmbrățișare de la un prieten, un sărut neașteptat, un compliment din partea persoanei la care ții îți pot schimba starea și te pot face să zâmbești.

Sunt atât de multe lucruri care ne pot face fericiți și, mai exact, ceea ce ne poate face fericiți nu sunt lucruri. Sunt de obicei gesturi sau mișcări de dăruire, umanitate sau iubire. Simple expresii de interes pentru noi, care ne umplu emoțional și ne fac să ne simțim speciali.

Să-i iubești pe cei care, în ciuda propriilor probleme, se luptă în fiecare zi pentru a-ți forma pe chip, chiar și pentru un moment, cel mai frumos zâmbet. Cei care îți oferă dragoste prin acțiuni mici, dar semnificative. O floare, o înghețată, un sărut pe frunte, un „noapte bună”, un „trebuie să-ți spun că mi-e dor de tine”.

Alergăm, ne plângem, suntem nefericiți din cauza problemelor noastre și uităm să trăim clipa alături de oamenii care merită o parte din timpul nostru. Punem obligații și scopuri în viața noastră, devenim mulțumiți în interacțiunile sociale și cunoștințele formale și ne lăsăm viața goală de oameni cu substanță.

Să nu fim fascinați de multele cuvinte, ci să ne uităm la acțiuni.

Lăsați respectul, demnitatea, iubirea și umanitatea să vă seducă în sfârșit. Cât de frumos este să ai oameni care vor să te vadă zâmbind? Așa că, atunci când găsești pe cineva care vrea să te vadă zâmbind, păstrează-l în viața ta. Când găsești pe cineva care, nu numai că vrea dar te și poate face să zâmbești, iubește-l.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook