Un bărbat își poate declara dragostea față de tine și fără cuvinte…

Foto: Commitment Connection
Distribuie:

Un barbat îți poate arăta ce simte pentru tine si fara sa iti spuna “te iubesc” atat de des pe cat iti doresti. Poti sti daca stii sa citesti si sa descifrezi faptele partenerului de cuplu. Descopera la ce te sfatuiesc specialistii de la Your Tango sa fii atenta:

Lucrurile mici vorbesc atat de tare!

Suna a cliseu, dar de cele mai multe ori lucrurile mici, cele care trec neobservate sau nevazute, ne aduc cea mai multa fericire.

Si faptele partenerului, oricat ar fi de mici sau oricat de firesti le-ai considera tu spun ca el te iubeste, fara buchete imense de flori sau declaratii sub clar de luna.

Daca iti face micul dejun pentru ca tu nu esti matinala, daca iti face masaj dupa o zi lunga, daca te ajuta la treburile casnice, inseamna ca te iubeste.

Aceste mici gesturi demonstreaza intentia lui de a te ajuta, de a–ti oferi liniste, deci, de a-si arata iubirea fata de tine.

Faptele partenerului spun mai mult ca vorbele: fii atenta daca el este atent! 

Uneori, noi, femeile suntem atat de concentrate pe o poveste de iubire de vis, incat tindem sa vedem drept romantice doar gesturile precum buchetele de flori, cadourile, bijuteriile, cinele de Ziua Indragostitilor.

Insa exista atatea gesturi pe care le privim drept firesti, drept “la pachet”, pe care le luam de bune, incat uitam ca si ele demonstreaza cat de mult suntem de apreciate si de iubite.

Apreciaza faptele partenerului precum: luatul copiilor de la gradinita, reparatiile prin casa, cumparaturile cand tu esti obosita. Pentru ca, desi nu sunt categorisite drept romantice, a sti ca poti sa te bazezi pe cineva este iubirea absoluta.

Faptul ca iubitul sau sotul tau face o prioritate din a te ajuta, din a-ti usura sarcinile domestice, poate sa iti confere confort, deci este o expresie a iubirii sincere.

Partenerul tau te iubeste daca iti protejeaza zona de liniste si de confort

Daca iubitul tau este cel care iti asigura si iti protejeaza locul in care tu te simti bine, daca iubitul tau accepta si te ajuta sa te linistesti, sa meditezi, sa iti reincarci bateriile, sa fii tu cu tine, atunci poti fi sigura ca te iubeste, chiar daca nu o verbalizeaza prea usor.

Barbatii de calitate, barbatii buni stiu cand ai nevoie de timp si spatiu si te asculta cu toata atentia, respctandu-ti dreptul de liniste. Faptele partenerului pot spune mai mult decat cuvintele, daca el renunta la a-ti cere atentia, pentru ca tu ai nevoie de intreaga ta energie.

Cauta-i privirea! 

Multe dintre femei muncesc mult. Si jongleaza cu multe. Femeile au multe roluri. Si uneori, tocmai aceste detalii ne impiedica sa observam felul in care barbatii ne privesc.

Poate este atunci cand le citesti copiilor. Poate este atunci cand te gandesti cu ce sa te imbraci. Poate ca este atunci cand lupti pentru ce conteaza pentru tine.

Fii atenta cum te priveste. Ochii sunt oglinda sufletului, nu-i asa? Vei zari in ochii lui admiratie, respect, bucurie, graditudine, iubire. Pune pret pe faptele partenerului tau, nu doar pe cuvinte! Pune pret pe o privire plina de caldura, nu pe o bijuterie!

Sunt atatia barbati care nu stiu sau nu pot sa spuna “te iubesc”, dar care iubesc sincer. Cu daruire. Realitatea este ca barbatii nu sunt prea vorbareti. Insa asta nu inseamna ca, daca sotul sau partenerul tau nu iti spune cat de mult te iubeste, nu te poarta in sufletul lui.

Faptele partenerului spun mai mult ca vorbele. In loc sa fii frustrata, in loc sa-ti doresti sa il schimbi, sa vorbeasca mai mult, mai bine caut sa observi modalitatile prin care iubitul tau iti spune “te iubesc!” fara cuvinte.

Distribuie:

Notă:

Este interzisă preluarea integrală sau parțială a conținutului articolelor fără acordul în scris al autorului.