Femeile le iubesc! 5 gesturi mici pentru a impresiona o femeie…

Femeie misterioasă

S-ar putea să crezi că pentru a cuceri o femeie sau pentru a-ți mulțumi iubita ai nevoie de gesturi mari și impresionante, dar nu este așa. Există destul de multe lucruri mici pe care femeile le iubesc și apreciază atunci când le primesc.

Gesturile mici și spontane pe care le faci, pot emoționa orice femeie. Este un mod prin care îți poți arăta dragostea. Descoperă 5 gesturi mici pe care femeile le iubesc, ca să le poți face mai des!

1. Îți amintești lucruri pe care ți le-a spus

Dacă femeia iubită observă atenția ta la detalii, reținând lucruri pe care ea ți le-a spus, atunci fii convins că ai crescut în ochii ei. Asta înseamnă că îi acorzi toata atenția ta atunci când vorbește cu tine. Și, cu siguranță, știi cât de mult apreciază o femeie acest lucru! Poate fi un gest foarte mic, însă poate fi foarte important pentru ea!

2. O ții de mână în fața prietenilor tăi

Mai ales dacă ești la începutul unei relații, în care în unele cazuri încă există stângăcie, a avea sprijinul tău în fața celorlalți este ceva foarte important. Un gest al tău, foarte simplu și în același timp foarte dulce, este să o ții de mână în fața prietenilor tăi. Pare foarte simplu, dar te asigur că îi va plăcea!

3. Gătește pentru ea din când în când

Și cărei femei nu-i place să fie răsfățată? Deci, dacă ea este cea care de obicei gătește pentru tine, atunci cu siguranță îi va plăcea dacă gătești și tu pentru ea din când în când. Bineînțeles că nu trebuie să gătești perfect pentru a fi apreciat gestul. Intenția și gestul tău sunt cele care contează și nu există nicio îndoială că le va iubi!

4. Mergi la cumpărături cu ea

Este un fapt că majoritatea bărbaților sunt foarte plictisiți de cumpărături. Așa că, dacă o însoțești pe iubita ta la cumpărături atunci când dorește o a doua opinie sau un mic ajutor (chiar dacă nu ești cel mai în măsură să-l oferi), ea va ști să aprecieze efortul tău! Așa că faceți un compromis pentru a o face fericită!

5. Îi faci masaj

Un masaj, după o zi grea, este ceva la care cu toții tânjim. Așa că, atunci când îți masezi prietena, o faci să se relaxeze și să se odihnească. Deci de ce să nu-i oferi această bucurie?

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook