6 semne care arată că, oricât de mult și-ar dori, nu poate trece peste despărțire…

Bărbat și femeie față în față

Cum poți afla că, până la urmă, ești de neînlocuit, oricât de mult ar pretinde celălalt contrariul. Urmările unei relații care se apropie de sfârșit, pot provoca multe sentimente complicate și ciudate.

Dacă te-ai despărțit recent și fostul tău partener este încă supărat, sau se poartă foarte ciudat, chiar și la câteva luni după despărțire, acestea sunt semne că el încă tânjește după tine sau că îi este foarte greu să-și continue viața.

Vom analiza situația în care TU ai pus capăt relației și nu fostul tău partener.

După ce ai ales să nu mai fiți împreună, mai ales dacă nu ai avut o despărțire tocmai amiabilă, nu trebuie să-ți urmărești fostul partener pe rețelele de socializare și să vezi ce face. Prioritatea ta ești tu, punct.

Dar dacă ați rămas în relații bune sau dacă îți dorești să rămâneți prieteni, este rezonabil să observi comportamentul celuilalt. De asemenea, este important să reții, că nu totul este așa cum pare și că ceea ce percepi ca „a trecut peste despărțire”, poate fi complet diferit de ceea ce se simte de fapt.

Și din moment ce trăim pentru Ego, nu te încrede doar în vibrațiile și instinctele tale pentru a ști dacă celălalt a trecut cu adevărat peste relația cu tine (mai ales dacă ai o stimă de sine scăzută).

Verifică câteva semne comune, care arată că fostul tău partener, arde și se topește pentru tine și nu te poate înlocui cu nimeni:

1. Joacă rolul de confortabil și fericit, trecând la următoarea relație foarte repede.

Dacă a fost o relație pe termen lung, și-ți vezi fostul partener mergând imediat mai departe și pare „foarte bine”, este un semn că nu este bine și fericit. Există șanse mari să facă asta doar pentru a provoca gelozie și să te dorească înapoi. Nu vrea să arate vulnerabilitate, ci să pară neafectat de despărțire.

2. Are izbucniri de furie împotriva ta.

Furia este un semn revelator că pot exista sentimente rănite și că încă mai ai un efect asupra celuilalt. După o despărțire, este normal ca una sau ambele părți să simtă furie și resentimente, mai ales dacă despărțirea nu a fost pe cale amiabilă.

Cu toate acestea, dacă fostul tău partener caută mereu ceartă și are izbucniri de furie împotriva ta, sunt șanse să nu fi trecut peste. A fi excesiv de critic, a se dezamăgi foarte ușor și a-și bate joc de persoanele noi cu care se întâlnește sau cu care cochetează, sunt încă câteva sentimente care indică competitivitate și amărăciune.

3. Negarea.

Negarea este un alt semn revelator că fostul partener nu poate trece peste tine. De exemplu, este posibil să vină brusc la ușa ta pentru a petrece timp cu tine ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat. Sau să încerce să facă planuri de viitor cu tine, chiar dacă nu mai sunteți într-o relație.

4. Se implică în viața ta amoroasă.

Dacă fostul tău partener este interesat să știe cu cine te întâlnești sau dacă folosești aplicații de întâlniri, acesta este un semn clar că nu a trecut peste tine.

În mod similar, dacă îți oferă informații inutile despre viața lui amoroasă, fără măcar să îl întrebi, înseamnă că vrea să-ți demonstreze că este bine și că a mers mai departe.

5. Încearcă să păstreze relații de prietenie cu tine.

Dacă nu mai poți fi implicat romantic cu cineva, posibilitatea unei prietenii poate fi o opțiune bună pentru a menține legătura cu cineva.

Cu toate acestea, prietenia nu este o opțiune realistă pentru majoritatea cuplurilor separate, dar asta nu înseamnă că nu mai puteți vorbi niciodată. Însă, dacă dintr-o dată, joacă rolul de cea mai bună persoană, înseamnă că te dorește înapoi.

6. Îți cere să-i returnezi lucruri de care nu are cu adevărat nevoie.

Dacă îți cere lucruri de care știi că nu are nevoie cu adevărat, cum ar fi scrisorile pe care ți le-a scris sau fotografiile vechi, s-ar putea doar să caute scuze pentru a te vedea. Dacă fostul tău partener nu și-ar dori cu adevărat niciun contact cu tine, nu ar încerca să recupereze obiecte care îi sunt complet inutile.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook