Nu ne este frică de femeile dinamice, ne îndrăgostim de ele…

Nu ne este frică de femeile dinamice, ne îndrăgostim de ele...

Este adesea denumită și „s3xul frumos”. Această femeie este o creatură cu 1000 de aspecte și 1000 de calități. Este o creatură iubitoare, atrăgătoare, seducătoare și, în același timp, tandră. Aceasta este ceea ce urmărim și revendicăm o viață întreagă. Aceasta este ceea ce ne place să predăm.

Oricât de mult o negăm uneori, nu putem trăi fără ea. Ne ridică și ne completează. Se întâmplă în mod natural până la urmă. Așa a fost făcut să fie. „Și Dumnezeu a creat femeia”.

În același timp, această existență, pe lângă faptul că este frumoasă, se caracterizează și ca “bolnavă”. „S3xul slab”, pentru care ne face plăcere să o controlăm, să o protejăm, să o iubim, și pentru care ne dăm totul.

Dintr-o dată, ceva apare și agita apele.

În timp ce totul pare perfect, specific și definit pentru noi, vânătorii, masculii “invincibili” și mândri, apare o existență imprevizibilă. Se numește „femeie dinamică”. Să te văd acum, ce vei face?

Nu există o definiție pentru ea. Ea emite ceva unic, poate este dinamismul ei. Nu contează cum arată ea. Își iubește imperfecțiunile, are grijă de ea însăși, este mândră de cine este. A realizat lucruri în viața ei sau se luptă în fiecare zi să le obțină, nu contează.

Ceea ce contează este că este loială unui obiectiv și nimeni nu poate, nu are capacitatea de a o abate de la acesta. Nu are nevoie de niciun idiot care să o facă să se simtă specială. Ea este specială. Are o opinie, un motiv, un stil. Are îndrăzneala să lupte și curajul să aibă o părere și să nu tacă.

“Băieții” se pierd în fața unei astfel de existențe.

Se nasc fricile și îndoielile. Complexele și insecuritățile defilează. Apare acel sentiment de „sunt blocat” și declari, fără efort, că o astfel de femeie nu ți s-ar potrivi niciodată. Dar nu ai încercat, omule, n-ai încercat deloc.

O numim o femeie dinamică. Este într-adevăr dinamică, nu încetează niciodată să fie femeie. Aici stă magia. Ca femeie, are nevoie de cineva lângă ea să fie la comandă. Iar când intenționăm să fim la comandă, nu vrem să o presăm, nici să o prindem în capcană, nici să o supunem.

Ea caută un bărbat care să fie demn de ea și nu un ticălos.

Ea caută pe cineva care să o completeze, care să o admire, care să aibă curajul să stea mândru lângă ea. Atunci această femeie va putea să îmbine caracterul ei dinamic cu nevoia ei de companie și grijă pentru persoana de lângă ea.

Să nu confundăm femeile dinamice cu feministe pseudo-dinamice. Ele sunt cele care și-au confundat ideile mari cu complexele lor și au creat o încurcătură. Acestea nu au nimic de-a face cu femeile dinamice. Natura omului nu se pierde cu niciun dinamism. Evident, femeile merită și au aceleași drepturi ca și bărbații. Dar această problemă este pur umanitară. Natura omului rămâne.

Dar tu, ca bărbat, nu faci nimic. Îți este doar frică și tremuri. Trezește-te! Asumă-ți responsabilitatea, joacă, revendică. Dacă nu o faci tu, o va face altcineva. Dacă nici cealaltă persoană nu o face, atunci lași o femeie să fie cu cineva care nu o merită, pentru că ți-ai fost frică. Nu pierde timpul! Nu ne temem de femeile dinamice, ne îndrăgostim de ele. Și ele se îndrăgostesc și de noi…

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook