Dacă ceea ce te ține într-o relație este obișnuința, deja ai plecat…

Dacă ceea ce te ține într-o relație este obișnuința, deja ai plecat...

În aceste vremuri în care trăim, este foarte greu să găsești potrivirea ideală, darămite să o ții alături.

Relațiile necesită un efort constant din partea ambelor părți pentru a continua să fie sănătoase. Sunt oameni care fac tot posibilul pentru a-și face partenerii fericiți și, prin urmare, pe ei înșiși.

Bineînțeles că există un răspuns din partea celeilalte persoane și, astfel, lucrurile merg mână în mână, având bucuria de a menține o relație de înțelegere și iubire.

Dar sunt oameni care rămân într-o relație din obișnuință.

Dacă ceea ce te ține într-o relație este obișnuința, deja ai plecat. Obișnuința implică o lipsă de interes, așa că este de așteptat să te înstrăinezi de partenerul tău. Anii trec și te obișnuiești cu un partener, refuzând să părăsești relația, temându-te de necunoscutul care te așteaptă.

Siguranța pe care ți-o oferă obișnuința, nu te va face niciodată fericit(ă). Anii vor trece cu nefericirea la pândă. Și când va veni momentul să reacționezi, vei descoperi că ai pierdut timp prețios.

Deci, ce vei prefera?

Să rămâi într-o relație care te face nefericit(ă) sau îți vei întinde aripile în necunoscut, în speranța că vei găsi persoana perfectă pentru tine, care să te completeze în toate domeniile?

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook