Trupul tău a înregistrat momentul în care ai fost iubit(ă) cu adevărat…

Trupul tău a înregistrat momentul în care ai fost iubit(ă) cu adevărat...

Ascultă-ți trupul când îți vorbește.

De ce vorbește cu tine? Trupul tău are o memorie și nu șterge nimic. Trupul își amintește totul, fiecare atingere, fiecare sentiment, fiecare clipă care a trecut peste el.

Trupul are amintiri în care a înregistrat fiecare dorință, fiecare nesiguranță, fiecare durere, tot ceea ce ai trăit. Ascultă-ți trupul când îți vorbește, pentru că el nu minte.

Trupul își amintește fiecare atingere care a trecut peste el, fiecare mângâiere, fiecare îmbrățișare, fiecare zgârietură în momentele de pasiune. Fiecare atingere pe care ai vrut să o alungi. Fiecare atingere care nu ai vrut să se termine.

Pe trup nu-l poți minți dacă în acele momente sufletul tău ți-a urmat acțiunile sau a fost ascuns în cel mai adânc întuneric. Pe trup nu-l poți minți dacă te-ai oferit, dacă te-ai predat sau dacă pur și simplu ai renunțat la existența ta pentru un timp în mâinile altcuiva.

Corpul tău a înregistrat momentul în care ai fost iubit(ă) cu adevărat.

În momentul în care trupul a fost legat și a devenit una cu inima și sufletul. Amintirile trupului nu se șterg. Mintea poate. Corpul, nu. Corpul este o foaie de hârtie pe care totul este scris de neșters. Și astfel le poți revoca în orice moment. Dacă îndrăznești. Dacă poți suporta.

Uită-te la corpul tău acum, cândva cocoțat în poziția fetală. Și uneori, când este calm și plin de ceea ce și-a dorit, se răspândește neglijent, liber și fără a încerca să se acopere. Nu trebuie acoperit.

Observă-ți trupul. Observă atitudinea pe care o ia. Observă durerile pe care le exprimă. Urmărește-ți ochii și mâinile. Mâinile care se strâng și uită să se relaxeze, ca sufletul strâns. Picioare care se îndoaie ca și cum ar încerca să se țină de ceva. Ceva de protejat. Buzele care se usucă când sunt amărâte de ceea ce au spus sau nu au spus.

Ascultă-ți corpul. El nu te va minți niciodată.

Ascultă cu atenție ceea ce îți spune. Ascultă-l și calculează-l. Tratează-te cu el. Nu ignora semnele lui. Respectă-i memoria. Își amintește mereu atingerea care te-a făcut să zâmbești. Lucrul care te-a făcut să te simți în siguranță. Persoana care a îndepărtat toată durerea.

Știi bine ce atingere cauți în momentele de durere.

Chiar dacă este o atingere care nu a trecut prin corpul tău, ci prin sufletul tău. Și știi bine cum să decodezi durerea, chiar dacă încerci să o faci cu metode convenționale. Pentru corpul tău, este o tristețe reprimată și o răceală, este modul în care corpul îți spune că cere îmbrățișări și îngrijire.

Tusea oferă o ieșire, pentru ca emoțiile negative să nu ne mai sufoce și să iasă. Durerea de stomac care este acea pierdere căreia nu îi poți face față și pe care o porți înăuntru.

Ascultă cu atenție ce îți spune. Ascultă-l și calculează-l. Tratează-te cu el. Nu ignora semnele lui. Respectă-i memoria. Își amintește mereu atingerea care te-a făcut să zâmbești. Lucrul care te-a făcut să te simți în siguranță. Persoana care a îndepărtat toată durerea.

Știi bine ce atingere cauți în momentele de durere. Chiar dacă este o atingere care nu a trecut prin corpul tău, ci prin sufletul tău.  Știi bine cum să decodezi durerea, chiar dacă încerci să o faci cu metode convenționale.

Pentru corpul tău, este o tristețe reprimată și o răceală, este modul în care corpul îți spune că cere îmbrățișări și îngrijire. Tusea oferă o ieșire pentru ca emoțiile negative să nu te mai sufoce și să iasă. Durerea de stomac este acea pierdere căreia nu îi poți face față și o porți înăuntru.

Ascultă-ți corpul. El nu te va minți niciodată.

Așa cum nu te va lăsa niciodată să uiți secretele pe care te ajută să le ascunzi de fiecare dată când îți împodobești fața cu un zâmbet care nu-ți trece pe lângă ochi și nici măcar nu îți atinge sufletul.

Nu te va lăsa niciodată să uiți nicio emoție pe care ai simțit-o. Cicatricile pe care tatuajul tău le poate ascunde.  Aspectul tău care se rupe de la o alergie permanentă când vezi pe cineva a cărei formă este aceeași cu a celeilalte persoane.

Mâinile tale pe care le strângi de parcă ai încerca să nu eliberezi mâna celeilalte persoane de a ta. Bătăile inimii tale în fiecare cuvânt. Respirația care ți-a tăiat răsuflarea de fiecare dată când erai a lui/ei.

Zâmbetul tău care este real și strălucitor de fiecare dată când treci pe lângă el/ea. Calmitatea pe care o cauți de la mângâierea mamei tale, chiar dacă ai atins cei peste 30 de ani. Siguranța îmbrățișării celeilalte persoane.

Ascultă-ți corpul când îți vorbește.

Și chiar și durerea pe care ți-o dă să o experimentezi, știi bine că reflectă ceea ce îți face sufletul să sufere. Corpul are memorie.  Și o memorie care nu poate șterge ceea ce dictează logica. Corpul tău este memoria ta. Tu ești corpul tău. Ești tu, durerile și cicatricile tale. Și totul este al tău…

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook