Tu ești cine ești! Să te accepte sau să te lase…

Tu ești cine ești! Să te accepte sau să te lase...

Tu ești cine ești.

Cu drepturile și greșelile tale. Cu “da” și cu “nu”. Cu nevoile și dorințele tale. Râzi tare, vorbești tare și gândești repede. Sunt momente când în mintea ta lucrurile sunt simple, iar alteori devin un infern.

Gândurile tale sunt cale dreaptă sau un labirint complicat. În funcție de starea de spirit, de circumstanțe sau de provocări, mergi drept înainte sau rătăcești pe coridoare înguste și întunecate.

Tu ești cine ești. Inima ta este tulburată.

Ai iubit, te-a durut, ai fost rănit(ă) dar ai rămas în picioare. Tu încă mai crezi în bunătatea oamenilor. Ceea ce ai învățat este că unii oameni nu au reușit niciodată să-și vindece propriile inimi, motiv pentru care sunt cruzi cu ceilalți.

Tu ești cine ești. Poți fi persistent(ă) și absolut(ă). Sensibil(ă) și indiferent(ă). Calm(ă) și dur(ă). Nu suporți nedreptatea și prostia. Poate nu ești genial(ă), dar nu ești nici naiv(ă). Nimeni nu ar trebui să facă greșeala de a subestima puterea minții tale raționale. Nimeni nu ar trebui să facă greșeala de a pune sub semnul întrebării certitudinea cu care deosebești binele de rău.

Tu ești cine ești. Nu te lași dus(ă) de nas, nu te lași. Nu crezi în basme, dar accepți poveștile care te vor mișca. Nu te entuziasmează totul, dar te îndrăgostești de ceea ce este unic în ochii tăi.

Tu ești cine ești. Numeri opțiunile greșite.

Te-ai împiedicat, ai căzut, ai cicatrici pe genunchi. Da, despre tine vorbesc, desigur. Tu, care ai întâlnit viața, ai îmbrățișat-o, dar te-ai și luptat cu ea.

Tu ești cine ești. Picioarele tale sunt ferm pe pământ. Îți numeri pașii chiar dacă îi pierzi uneori. Ești beat(ă) de dragoste, dar și de durerea ei. Ai ascuns amărăciunea din zâmbet și ai dezvăluit tristețea din privire. Sentimentele tale sunt transparente. Nu folosești oameni, dar îi faci colegii tăi de echipă.

Tu ești cine ești. Nu ești perfect(ă).

Ești om. Ești un copil. Ești un soldat. Nimic nu ți-a fost dat de-a gata, ai luptat pentru tot. Inima ta nu a fost vândută, ci a fost rănită. Mintea ta nu a fost închisă, ci a călătorit.

Tu ești cine ești. Nimic mai mult și nimic mai puțin decât atât. Nimic special, dar nici nesemnificativ. Cine te vrea alături, să te accepte așa sau dacă nu – să te părăsească. Nimeni nu are dreptul să-ți ceară să te schimbi. Nu te poți schimba după cum vor alții. Te schimbi doar dacă vrei tu, doar dacă simți tu nevoia să te îmbunătățești.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook