Fă asta și te va iubi…

Fă asta și te va iubi...

Care sunt lucrurile pe care le iubesc bărbații la femei (arată studiile) dar nu le menționează adesea?

Da, știm că personalitatea este mai presus de orice. Dar când vorbim despre atracție, nu putem să nu vorbim și despre corp. Pentru că prima impresie, de cele mai multe ori, este despre ceea ce vedem.

Și, prin studii, experții au venit cu cele mai atractive trăsături pe care le poate avea o femeie, cel puțin după spusele bărbaților. Dar care sunt acestea?

Corpul clepsidră

Și totuși, se pare că bărbații nu preferă femeile slabe. În mod ideal, vor o talie relativ subțire, dar cu sâni și fese ample.

Simetria

În Egiptul antic, simetria era considerată apogeul frumuseții. Prin urmare, o față simetrică pare să atragă mai mulți potențiali parteneri și este considerată mai frumoasă. Acum, spunând asta, să ne amintim că simetria absolută este un pic un mit, nu? Exact ca perfectiunea.

Păr îngrijit și lung

Dintre mai multe stiluri de păr posibile, majoritatea bărbaților au fost de acord că părul lung și liber este considerat mai atractiv. Acest lucru se datorează faptului că părul încâlcit este direct asociat cu mai mulți oameni adunați.

Culoarea roșie

Micuța rochie neagră este un clasic din toate timpurile, dar se pare că culoarea care îi va înnebuni pe bărbați este roșu. Prin urmare, dacă vrei să atragi atenția, soluția sunt hainele roșii, unghiile sau rujul roșu, și nu vei regreta.

Mirosul

Mirosul joacă un rol mai important în atracție decât am crezut. Anumite mirosuri îi pot înnebuni pe bărbați, precum scorțișoara. Dar nu trebuie exagerat cu mirosul de scorțișoară ca să-l faci să-și piardă mințile. Un parfum bun și subtil va face aceeași treabă.

Tonul vocii

Cu toate acestea, o voce feminină profundă nu este considerată la fel de sexy ca o voce mai subțire, clasică, feminină. Desigur, dacă acea voce nu este a ta, nu-ți face griji. Oamenii tind să asocieze vocea cuiva cu personalitatea sa, așa că impresia finală pe care o faci este în mâinile tale, adică pe buzele tale.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook